Super League 2

«Ντου» οπαδών της ΑΕΛ στο γήπεδο των Τρικάλων

Παρατράγουδα εκτυλίχθηκαν πριν από την αναμέτρηση των Τρικάλων κόντρα στην ΑΕΛ για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2, με οπαδούς των φιλοξενούμενων να εισβάλουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.

Ακόμα ένα περιστατικό που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκε στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα πριν από την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Στο εν λόγω γειτονικό ντέρμπι, περίπου 50 οπαδοί των φιλοξενούμενων εισέβαλαν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 9 του γηπέδου και έβριζαν μαζικά τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί», Αλέξη Κούγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο ήταν ελάχιστοι φίλοι των γηπεδούχων, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί «Σακαφλιάδες» είχαν καλέσει σε αποχή και διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο κατά των διοικούντων, Ηλία Αϊβάζογλου και Νίκου Σαμολαδά.

Τη στιγμή των γεγονότων ο Ηλίας Αϊβάζογλου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ώστε να συνομιλήσει με τις αστυνομικές δυνάμεις, ζητώντας να αποχωρήσουν οι οπαδοί της ΑΕΛ, ώστε να ξεκινήσει το ματς.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία τόνισε ότι δεν μπορεί να εκκενώσει την κερκίδα για λόγους ασφαλείας και εγγυήθηκε με αυτές τις συνθήκες μπορεί να αρχίσει κανονικά το ματς χωρίς να υπάρχει κίνδυνος.

Τελικά, το ματς άρχισε με δεκάλεπτη καθυστέρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x