Super League 2

Τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την ΑΕΛ, χωρίς κόσμο με την ΑΕΚ Β

Χωρίς τον κόσμο της θα αγωνιστεί η ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ Β (27/4, 16.00), αφού η ΔΕΑΒ την τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στην ΑΕΛ από τη ΔΕΑΒ.

Οι «βυσσινί» τιμωρήθηκαν για την είσοδο φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, που διεκόπη προσωρινά μέχρι την απομάκρυνση του, εξού και θα αγωνιστούν χωρίς τον κόσμο τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Β, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο (27/4, 16.00) για την 7η αγωνιστική των playoffs του Βόρειου Ομίλου της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοινώνει:

Με την υπ' αριθμ. 11/2024 Απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ η διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης, ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλος με τα διακριτικά της εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΛ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ στην αθλητική εγκατάσταση AEL FC ARENA στις 20/4/2024, για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League 2 Playoffs 2023, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος αγώνας να διακοπεί μέχρις ότου απομακρυνθεί ο φίλαθλος. Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν.5085/2024
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x