Super League 2

Άφιξη με… υποδοχή για την ΑΕΚ

Περίπου 50 οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα την αποστολή της αγαπημένης τους ομάδας στα Χάνια Πηλίου, όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μετά από αρκετές ώρες στο δρόμο, η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε λίγο πριν τις 15:00 στα Χάνια Πηλίου, όπου μέχρι τις 21 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Τους «κιτρινόμαυρους» περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς περίπου 50 φίλοι της ομάδας, «εξοπλισμένοι» με φανέλες, κασκόλ και πανό, υποδέχτηκαν την αποστολή με χειροκροτήματα και συνθήματα.

Την ομάδα υποδέχτηκε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μαζί με τον φροντιστή της «Ένωσης», αλλά και ο Βασίλης Ρόβας, που είχε πάρει άδεια και μετέβη μόνος του στα Χάνια Πηλίου.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα και την απαραίτητη ξεκούραση, οι «κιτρινόμαυροι» στρώνονται αμέσως στη δουλειά, καθώς έχει οριστεί προπόνηση για το απόγευμα (19:00).

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 18:00 η «Ένωση» θα δώσει και το πρώτο της φιλικό εκεί και τρίτο συνολικά, κόντρα στην ΑΕ Διμηνίου (θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x