Super League 2

Αιγάλεω: «Ευτυχώς δεν πάγωσε σήμερα ο ήλιος γιατί πρόλαβε να σκοράρει η Athens Kallithea…»

Το Αιγάλεω εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τη σημερινή διαιτησία που είχε στην εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Athens Kallithea.

Πρεμιέρα είχαμε σήμερα στη Super League 2, εκεί όπου μεταξύ άλλων, η Athens Kallithea ξεκίνησε με το... δεξί το πρωτάθλημα, πανηγυρίζοντας σπουδαίο διπλό στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» επί του Αιγάλεω με σκορ 2-1.

Με buzzer beater του Καντίγιο στο ένατο λεπτό τον καθυστερήσεων, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ξεκίνησε με νίκη τη φετινή σεζόν, την ώρα όπου από πλευράς γηπεδούχων υπήρξαν πάρα πολλές και έντονες διαμαρτυρίες για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Μάλιστα, το Αιγάλεω εξέδωσε μια καυστική ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και των αποφάσεων στο αποψινό ματς, καλώντας τον Στεφάν Λανουά -που βρέθηκε στο γήπεδο- να κοιτάξει το ζήτημα, με την ανακοίνωση να κάνει λόγο για «δόλο και αλλοίωση αποτελέσματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλησπέρα σας,

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Λόγω έλλειψης τηλεοπτικής και διαδικτυακής κάλυψης, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι σήμερα, στο γήπεδό μας, με αντίπαλη την ομάδα της Athens Kallithea, ζήσαμε μία διαιτησία κατώτερη των περιστάσεων και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Ελπίζουμε, κύριε Λανουά, καθότι βρεθήκατε σήμερα στο γήπεδο, να είδατε τα ίδια. Τα φαλτσοσφυρίγματα, ακόμα και η ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα τα ερμηνεύσουμε -όπως και εσείς (ελπίζουμε)- ως ανικανότητα και απειρία του σημερινού διαιτητή. Όμως, τα επιπλέον πέντε λεπτά καθυστερήσεων επί των πέντε λεπτών καθυστερήσεων, σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα σφυρίγματα στατικών φάσεων υπέρ της αντιπάλου μας και μέχρι να σκοράρει, θα τα ερμηνεύσουμε -όπως και εσείς (ελπίζουμε)- ως δόλο και αλλοίωση αποτελέσματος.

Κύριε Λανουά, αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα της SL2 είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο και σοβαρό για όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Για τον λόγο αυτό οι ορισμοί των διαιτητών πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, αλλά ούτε και χρόνος για να εκπαιδευτούν οι διαιτητές.

Τέλος, αναμένουμε τον σχολιασμό των φάσεων από τη σημερινή αναμέτρηση. (Θα σας αποστείλουμε το βίντεο του αγώνα).

Υ.Γ. Ευτυχώς δεν πάγωσε σήμερα ο ήλιος, γιατί πρόλαβε να σκοράρει η Athens Kallithea.


Διαβάστε Επίσης

Τσανάκας: «Εκπληκτικό το βάθος του Ολυμπιακού, μόλις βελτιώσει τις ατέλειες δεν θα παίζεται» Χριστόγλου: «Όταν μπήκαν Ποντένσε και Ταρέμι έγινε ο… κακός χαμός - Η διαφορά του Ελ Κααμπί με τον Ιρανό» Νικολακόπουλος: «Το πρώτο μπράβο είναι για τον Ορτέγκα σήμερα στον Ολυμπιακό» Μπάτσι: «Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι» Μεντιλίμπαρ: «Νιώσαμε άνετα μετά το πρώτο γκολ, δεν ξέρουμε ακόμη κάτι για Ζέλσον» - Τι είπε για Ποντένσε και Ταρέμι Ντεμπούτο με το… πόδι στο γκάζι ο Ταρέμι στον Ολυμπιακό, σκόραρε δυο φορές! Ο Καμπελά «σέρβιρε» το πρώτο γκολ του Ορτέγκα με τον Ολυμπιακό! Ονειρική επιστροφή στο Καραϊσκάκη για Ποντένσε, αποθεώθηκε και πέτυχε γκολάρα δύο λεπτά μετά! Ανατρεπτικό ξεκίνημα για τον Άρη στην εποχή Χιμένεθ και απόδραση από το Περιστέρι! Χιμένεθ: «Ο Άρης πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του, είναι στο DNA της ομάδας - Είμαστε μακριά από το επίπεδο που θέλω» Χιμένεθ: «Ικανοποιημένος από την νοοτροπία των παικτών - Βρισκόμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε» Βόκολος: «Πληρώσαμε μια στιγμή αδράνειας» Νίκησε τον Άρη στο Παλέ ο Προμηθέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x