Super League 2

Έφερε… τούμπα τον Παναθηναϊκό Β' το Αιγάλεω

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με πέναλτι, αλλά το Αιγάλεω με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1.

Τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη το Αιγάλεω. Σκοράροντας δις στο τελευταίο τέταρτο, το «σίτι» επικράτησε 2-1 με ανατροπή των «πρασίνων», που είχαν προηγηθεί νωρίς στο ματς.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς ο Παναθηναϊκός Β' είχε περισσότερο τον έλεγχο, με τους «πράσινους» να σκοράρουν στο 23' αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ.



Ο Ηλιάδης στο 30’ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια τον Παναθηναϊκό Β’ με προβάδισμα. Μάλιστα, το «τριφύλλι» κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το 75’ όταν ο Παπανικόλας έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1.





Ωστόσο το Αιγάλεω πήρε φόρα μετά το γκολ και έκανε την ανατροπή με τον Δημητριάδη στο 82’ να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι έπιασαν την 6η θέση, ενώ οι «πράσινοι» παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας με 31 πόντους.




Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παπανικόλας, Παναγιώτου, Βλάχος, Αναστασίου, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (46? Τριμμάτης), Σταματάκης (46? Δημητριάδης), Αρναρέλλης (46? Χοτζάλλι), Μπαρμπαρούσης (87? Καλύβας).

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης (87? Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (87? Καρβούνης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης (73? Μαραθωνίτης), Ηλιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x