Super League 2

Αλλαγμένη με τον ίδιο στόχο

Με πέντε αλλαγές στη σύνθεσή της η ΑΕΚ επιθυμεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στον Φωστήρα, ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία στο Κρανίδι.

Στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα επιθυμεί να επιστρέψει από σήμερα η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Φωστήρα (18:00, OTE Sport 4, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Από τη στιγμή που η «Ένωση» δίνει σερί αγώνες (τρεις μέσα σε μία εβδομάδα) ο Τραϊανός Δέλλας σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με στόχο το παραπάνω στόχο.

Όλα δείχνουν ότι ο 37χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ρόβα, Κολοβέτσιο, Σαρρή και Πεταυράκη.

Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Κορδέρο και ο Φαγέ, με τους Ντούνη και Ζόριτς στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα είναι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο του «Δικεφάλου», τον Αραβίδη.

Σε σχέση με την ισοπαλία στο Κρανίδι κόντρα στην Ερμιονίδα εκτός είναι ο τραυματίας Μπαρμπόσα, ο Γεωργέας, που έμεινε εκτός αποστολής λόγω κόπωσης, οι Λαμπρόπουλος, Ανάκογλου και ο Μπρέτσεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x