Super League 2

Ανακοίνωσε Μπαξεβάνο ο Παναιγιάλειος

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα είναι ο τεχνικός του Παναιγιαλείου τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, ώστε να αντικαταστήσει τον Γιώργο Σπανό, που «μετακόμισε» στον Άρη, και να τους βοηθήσει για μία καλή πορεία στην επόμενη Football League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο. Ο 46χρονος τεχνικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας και συμφώνησε με τους διοικούντες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν στον πάγκο του Κισσαμικού, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Μακεδονικό, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αναγέννηση Επανωμής».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναιγιαλείου ο νέος τεχνικός της «Μαύρης Θύελλας» τόνισε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα, μολονότι ήταν στις σκέψεις και τις προθέσεις μου να ξεκουραστώ μετά από τέσσερα συνεχόμενα χρόνια συνεργασίας μου με τον Κισσαμικό.

Τελικά, όμως, είπα το "ναι" απέναντι σε ανθρώπους που μου έδειξαν πως πραγματικά έχουν όρεξη και όραμα, προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει και να κάνει κάτι καλό σε μια δύσκολη ομολογουμένως κατηγορία, όπως είναι η Football League.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που θέλω να πω είναι ότι με συνεργασία και με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, και πρωτίστως εγώ, να βοηθήσουμε, ώστε ο Παναιγιάλειος να πετύχει τους φετινούς στόχους του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x