Super League 2

Αναστόπουλος για Ολυμπιακό Β’: «Ξεχώρισαν Αποστολόπουλος-Τσέλιος»

Τους δύο παίκτες που ξεχώρισε από το χθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα (2-0) αποκάλυψε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Τις εντυπώσεις του για την εικόνα του Ολυμπιακού Β’, ο οποίος έπαιξε με την Καλαμάτα που είναι προπονητής, μοιράστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος με τον Κώστα Νικολακόπουλο στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν σε δεύτερο σερί φιλικό μετά από εκείνο από την Κηφισιά και ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα έχει ακόμα χρόνο για να βελτιωθεί.

«Αυτή η ομάδα, όπως την είδα εγώ, έχει πολύ ταλέντο. Κατά διαστήματα πρέσαρε καλά, μας πίεσε και γενικά μου άρεσε πολύ», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν πολύ καλός ο αριστερός μπακ, ο Αποστολόπουλος και ο εξτρέμ, ο Τσέλιος, που έμπαινε και πατούσε στην περιοχή. Αυτά τα δύο παιδιά μου άρεσαν πιο πολύ. Κι ο Ξενιτίδης ήταν καλός και ο Νίκολιτς. Και μπορεί να μην έπαιξε, αλλά θεωρώ πολύ καλό παίκτη και τον στόπερ Χριστοφιλόπουλο που είχε πάρει ο Ολυμπιακός από τον Πανιώνιο», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για τους παίκτες που ξεχώρισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x