Super League 2

Ο Μωραΐτης ισοφάρισε επίδοση του Ντέμη Νικολαΐδη!

O Παναγιώτης Μωραΐτης σκόραρε για ακόμη ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιάνοντας μια επίδοση που είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης από το 1996.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε το νικηφόρο σερί του. Μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς, επικράτησε 2-0 της ΑΕΚ Β’ και πάει… τρένο εκτός έδρας, μετρώντας έξι διαδοχικές νίκες.

Μεγάλο ρόλο στην αγωνιστική και βαθμολογική βελτίωση της Ελαφράς Ταξιαρχίας παίζει ρόλο και η εξαιρετική απόδοση του Παναγιώτη Μωραΐτη. Ο 26χρονος στράικερ διανύει μία από τις κορυφαίες σεζόν της καριέρας του, έχοντας ήδη 11 γκολ και είναι πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία.



Ο Μωραΐτης σκόραρε και απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», βρίσκοντας δίχτυα για έκτο διαδοχικό ματς στην Super League 2 αφού είχαν προηγηθεί τα ματς με Κηφισιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Προοδευτική, Athens Kallithea FC και ΠΑΟ Ρουφ.

Κάτι αντίστοιχο είχε καταφέρει πριν από 27 χρόνια ο Ντέμης Νικολαΐδης στη δεύτερη κατηγορία, τότε με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Και ο Μωραΐτης θα πρέπει να νιώθει περήφανος που ισοφάρισε μια φοβερή επίδοση ενός σπουδαίου ποδοσφαιριστή.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x