Super League 2

Με τριάρα η πρώτη νίκη στην ιστορία του ΠΑΟΚ Β!

Ο ΠΑΟΚ Β «καθάρισε» το εκτός έδρας ματς με τον Απόλλων Πόντου από το ημίχρονο και με το 3-0, χάρη σε δύο γκολ του Κούτσια, έφτασε στην πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Σεφτέ στις νίκες έκανε σήμερα (28/11) ο ΠΑΟΚ Β στο γήπεδο του Μακεδονικού, όπου επικράτησε άνετα με 3-0 του Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φετινής Betsson Super League 2.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε στο 34’, όταν μετά από γύρισμα του Χατζηστραβού από τα αριστερά στην περιοχή, ο Κούτσιας κατέβασε ωραία τη μπάλα, προσποιήθηκε και με δυνατό σουτ την έστειλε στο δεξί «παραθυράκι» του Πολίτη!

Λίγα λεπτά μετά, οι τυπικά γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες με το σκληρό μαρκάρισμα του Μπαργκάν στον Κουλιεράκη να του κοστίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί… τελείωσαν όλα.

Ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπου ο Τσαούσης έκανε πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Κούτσιας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ξανά στα αντίπαλα δίχτυα, δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στον ΠΑΟΚ Β…

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ήρθε και το 0-3 καθώς ο Καλογέρης προσπάθησε να διώξει την πάσα του Γαϊτανίδη μέσα στην περιοχή για τον Κούτσια αλλά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Μάλιστα, στο 82ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» είχαν και μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία, με το δυνατό σουτ του Γρόσδη λίγο έξω από την περιοχή, να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα Πόντου.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Φράγκος, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Δεινόπαπας, Παπαϊωάννου, Μπαργκάν, Ενομό.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Κουλιεράκης (46? Τσοπούρογλου), Μανωλιούδης (46? Παναγιώτου), Ουεντράογκο, Τσινγκάρας, Χατζηστραβός (73? Γρόσδης), Κουλούρης (65? Πανίδης), Γαϊτανίδης (60? Τζίμας), Κούτσιας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x