Super League 2

Ανακοίνωσε τον Χαλίμι ο Απόλλων Σμύρνης

Την έναρξη της συνεργασίας με τον διεθνή Κοσοβάρο, Μπεσάρ Χαλίμι, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Σε μια δυνατή κίνηση προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, ενόψει της νέας σεζόν του πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπεσάρ Χαλίμι.

Την περασμένη σεζόν ήταν στην λετονική Ρίγα, όπου κατέγραψε μόνο πέντε συμμετοχές. Με τη φανέλα της εθνικής Κοσόβου, κατέγραψε την περασμένη σεζόν 32 συμμετοχές, πέτυχε 3 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Μπεσάρ Χαλίμι. Γεννημένος στη Φρανκφούρτη, στις 12/12/1994 με καταγωγή από το Κόσοβο, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Τελευταία ομάδα του ήταν η Λετονική Ρίγα ενώ προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης έγινε επαγγελματίας στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Τον απέκτησε η Μάιντς και συνέχισε δανεικός στη FSV Φρανκφούρτη. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ήταν η Μπρόντμπι στη Δανία και στη Β’ Γερμανίας η Σαντχάουζεν.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Κοσόβου με 33 συμμετοχές και 4 γκολ. Υπήρξε επίσης ποδοσφαιριστής των «μικρών» εθνικών ομάδων της Γερμανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x