Super League 2

«Αρπάχτηκαν» Κούγιας με Βαζάκα: -Νόμιζα ότι είναι πλέον… ψαράς - Δεν τον γνώρισα από τις πλαστικές

Στις αιχμές που άφησε ο Αλέξης Κούγιας εναντίον του μετά το ΑΕΛ-Πιερικός απάντησε (σε αντίστοιχο ύφος) ο Γιώργος Βαζάκας.

Κόντρα μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Γιώργου Βαζάκα προέκυψε μετά το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Πιερικό. Έπειτα από τη νίκη των «βυσσινί», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έκανε δήλωση με αιχμές για τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές, αλλά κυρίως στα νέα αστέρια του κάμπου που μπαίνουν σιγά-σιγά στην ομάδα μας και μάλιστα όταν η μπάλα είναι βαριά και ασήκωτη.

Σήμερα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί είδα και πάλι τον παλιό μου φίλο τον Βαζάκα. Τον πρώτο προπονητή που εισήγαγε στο ελληνικό ποδόσφαιρο το σύστημα “πέστε κάτω και παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στο μισό γήπεδο”.

Δεν γνώριζα ότι συνεχίζει να κάνει τον προπονητή γιατί ήξερα ότι έχει αλλάξει επάγγελμα και κάνει τον ψαρά.

Βέβαια στο σύστημα “πέστε κάτω και παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στο μισό γήπεδο” πλέον αυθεντία είναι ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης που στο δικό μας παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του έπεσαν κάτω 22 φορές.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι πώς ό,τι και να κάνουν, όσους διαιτητές από την Κοζάνη, από την Πιερία, από την Πέλλα και από την Θεσσαλονίκη και αν ορίζουν, όσα μαϊμού πέναλτι και οφσάιντ να κερδίσει η Βέροια, στο τέλος η ομαδάρα μας θα θριαμβεύσει και ας παίζουμε εμείς σε κάθε παιχνίδι τον πόλεμο της Ουκρανίας για να κερδίζουμε και οι άλλοι να παίζουν φιλικά».


Ο Βαζάκας, από την πλευρά του, δεν έμεινε αμέτοχος και έσπευσε ν’ απαντήσει σε αντίστοιχο ύφος με ανάρτησή του στο facebook, γράφοντας συγκεκριμένα:

«Φίλε μου Αλέξη Κούγια, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου προς το πρόσωπό σου όταν κατέβηκες από την κερκίδα για να προπηλακίσεις τους παίκτες μου τους συνεργάτες μου και εμένα επειδή το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για την ομάδα σου.

Ο λόγος αυτής της συμπεριφοράς μου είναι ότι δεν σε γνώρισα, οι πλαστικές που έκανες στο πρόσωπό σου αλλοίωσαν τα χαρακτηριστικά σου. Όσον αφορά για την παρουσία μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο το δείχνουν τα 760+ φύλλα αγώνος σ όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x