Super League 2

Βελέντζας: «Από τη νέα σεζόν πηγαίνει το εγχείρημα με τον Μονεμβασιώτη στον Ηρακλή»

Για τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και το εγχείρημά του στον Ηρακλή, αλλά και για τη δική του παρουσία μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Λευτέρης Βελέντζας.

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται να εμπλακεί στον Ηρακλή ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, όπως ανέφερε ο Λευτέρης Βελέντζας! Ο βετεράνος παίκτης και συνεργάτης του επιχειρηματία μίλησε στο Metropolis 95.5 τονίζοντας ότι επιθυμεί να επιτευχθεί συμφωνία, κι όπως φαίνεται αυτή θα πάει για τη νέα σεζόν, αφού τη φετινή -όπως πρόσθεσε- δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια.

Αρχικά, ο Βελέντζας ανέφερε: «Προσωπικό μου θέλω να επιτευχθεί συμφωνία, αγάπησα τον Ηρακλή και είναι ένα κομμάτι από την καρδιά μου, μακάρι να γίνει, προσπαθώ και εγώ από τη μεριά μου αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Εγώ είχα μία από τις πιο ωραίες μου χρονιές ποδοσφαιρικά όσο καιρό ήμουν στον Ηρακλή, αλλά χρειάζεται η στήριξη όλων των ανθρώπων που είναι δίπλα στην ομάδα όπως και του κόσμου ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Για την κατάσταση που υπάρχει στο σύλλογο και το πλάνο του Μονεμβασιώτη: «Έχει τέσσερα ΑΦΜ η ομάδα και θα πρέπει να ξέρει πού βαδίζει, δεν ξέρουμε τι υπάρχει πίσω, τι έρχεται μετά και αν εμπλακεί ο Μονεμβασιώτης όλα αυτά θα καθαρίσουν, θα υπάρχει πλάνο και οργάνωση στο οικονομικό. Το πρώτο βήμα έγινε με τον κύριο Ευγενίου και το δεύτερο βήμα είναι να καθαρίσει το οικονομικό».

Για το αν εμπλακεί εκ νέου και ο Ευγενίου: «Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, αλλά να είναι όλοι κοντά στον Ηρακλή, ούτε ένας να μην είναι μακριά από την ομάδα».

Για τη δική του εμπλοκή: «Από το καλοκαίρι του έλεγα ''πρόεδρε πάμε στον Ηρακλή'', το ήθελα με όλη μου την ψυχή, αγαπάω τον Ηρακλή, μου αρέσει το μπλε, αγαπάω όλο τον κόσμο εκεί», ενώ έκλεισε λέγοντας:

«Το όλο εγχείρημα πηγαίνει για τη νέα αγωνιστική περίοδο, νομίζω ότι για φέτος δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια. Ξεκίνησε από το τίποτα και έχει φτιάξει όλο αυτό ο Μονεμβασιώτης και το βασικό είναι να κάνουμε τον Ηρακλή μία υγιή ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x