Super League 2

Στις καθυστερήσεις πήρε την ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ Β' η Βέροια

Ισόπαλο 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας 2 ανάμεσα στη Βέροια και τον ΠΑΟΚ με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις.

Την ισοπαλία 1-1 και τον έναν βαθμό στο εναρκτήριο παιχνίδι του εφετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2 κατάφερε να εξασφαλίσει στο τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ η Βέροια.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπουολι. Ο ΠΑΟΚ Β’ είχε ανοίξει το σκορ στο 54ο λεπτο με τον Χατζηστραβό να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι.

Στο παιχνίδι η Βέροια μπήκε περισσότερο ορεξάτη, δημιουργώντας τις πρώτες καλές στιγμές για να σκοράρει στο παιχνίδι. Ωστόσο καμία, ούτε αύτη στο 2’ (πλασέ του Μπουόλι¬) ούτε στο 7’ (κεφαλιά του Φασίδη) δεν είχαν αποτέλεσμα.



Ο ΠΑΟΚ Β’ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς, να ισορροπεί το ματς και να δημιουργεί ευκαιρίες, χωρίς ωστοσο να σκοράρει. Αυτό το έκανε στο 54ο λεπτό μετά από μια αντεπίθεση του ΠΑΟΚ Β’ με την μπάλα να φτάνει στον Χατζηστραβό ο οποίος τελικά να σκοράρει.



Οι συνθέσεις:

Βέροια (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Μαραγκός (Ιωάννου 80'), Στίκας, Παπαχρήστος, Μπλέτσας (Μπαλωμένος 58'), Μπούζας (Ισαακίδης 81'), Μπουκουβάλας, Ορφανίδης (Κατσούκης 73'), Φασίδης, Μπουόλι.

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (Γιαξής 46'), Τασιούρας, Κωττάς (Μιχαηλίδης 63'), Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα, Μπράντονιτς (Σπυράκης 73'), Ρικάρντο, Χατζηστραβός (Σπυρίδης 79'), Πανίδης (Γκορντεζιάνι 63').

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x