Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Καλαμάτα επικράτησε με 3-0 της Ηλιούπολης και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας του Β Ομίλου. Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας, Αλέκος Βοσνιάδης, μίλησε στην κάμερα του Action 24 μετά το ματς.
Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε πως ήταν μια δίκαιη νίκη, ενώ σχολίασε και το κομμάτι των πολλών χαμένων ευκαιριών τονίζοντας πως μπροστά πρέπει οι παίκτες να είναι πιο πρακτικοί.
«Προηγηθήκαμε νωρίς, βάλαμε και δεύτερο γκολ και από εκεί και μετά ελέγξαμε το παιχνίδι.
Στόχος ήταν να μην κινδυνέψουμε στην άμυνά μας. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι μας, πετύχαμε και ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί πήγαμε λίγο στο να προσέξουμε κάποια παιδιά, να μη δώσουμε εντάσεις, όπως ο Καλουτσικίδης, εκεί ρίξαμε λίγο το ρυθμό. Ήρθε ένα ακόμη γκολ, δίκαιη νίκη.
Συνεχίζουμε ήρεμα, προσπαθούμε να έχουμε ενεργούς όσο περισσότερους παίκτες γίνεται, γιατί έρχεται δύσκολη συνέχεια και πρέπει να είναι όλα τα παιδιά σε καλή κατάσταση. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον συνάδελφο και την ομάδα του, πάμε για το επόμενο παιχνίδι».
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες είπε: «Είναι κάτι που συζητάμε πολύ καιρό, πρέπει να είμαστε λίγο πιο πρακτικοί μπροστά. Κάνουμε πολλές φάσεις. Να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι, πιο σοβαροί στο να εκτελέσουμε, γιατί έχουμε παίκτες που μπορούν να το κάνουν.
Να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, κάναμε πάνω από 10 τελικές, ”ζωντανές” φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και έμεινε το παιχνίδι στο 1-0.
Όταν μένει στο 1-0, δημιουργείται αυτόματα πρόβλημα, με άγχος, που μπορεί να γίνει μια φάση που μπορούν να πεταχτούν βαθμοί.
Προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Το σημαντικό είναι ότι κάνουμε αρκετές φάσεις και έχουμε παιδιά που μπορούν να σκοράρουν και αρκετοί παίκτες, όχι ένας και δυο, αν το διορθώσουμε.
Προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλη την κατάσταση, για να έχουμε την εικόνα που πρέπει και να μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα, για να πάμε μέχρι το τέλος».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






