Super League 2

«Δεν παίζουμε ποδόσφαιρο αλάνας πλέον»

Η ισορροπία που έχει πλέον στο παιχνίδι της η Νίκη Βόλου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μπορέσει να επανέλθει αγωνιστικά, όπως δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Έκπληξη των play-offs της Football League αποτελεί μέχρι στιγμής η Νίκη Βόλου, η οποία από χθες βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής βαθμολογίας. Η ομάδα της Μαγνησίας ηττήθηκεμε εντός έδρας ήττα από τον Αιγινιακό στο πρώτο της ματς στο μίνι-πρωτάθλημα. Όμως, με τρεις συνεχόμενες νίκες ανέτρεψε τα δεδομένα, ξεπερνώντας Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα, που είχαν αβαντάζ, λόγω της συγκομιδής τους στην κανονική περίοδο.

Ο τεχνικός της Νίκης, Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Χελάκη και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, τονίζοντας ότι έπαιζε ποδόσφαιρο αλάνας στην αρχή του πρωταθλήματος, όταν είχε άλλον προπονητή.

«Δεν υπάρχουν μαγικά κλειδιά. Υπάρχει πολύ δουλειά και ηρεμία. Πριν την έναρξη των παιχνιδιών είχα πει ότι οι ομάδες είναι κοντά και πως μπορεί να έρθουν αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε. Είδαμε τι αποτελέσματα ήρθανε και παρότι δεν ήταν καλό το πρώτο αποτέλεσμα για εμάς είμαστε πλέον στην πρώτη θέση. Αν δεν είχαμε εμπειρία θα υπήρχε κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα για εμάς. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα είναι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικούν τις πρώτες θέσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι ομάδα με πολύ κόσμο. Αυτό λείπει από πολλές ομάδες. Η Νίκη Βόλου έπαιζε επιθετικά, χωρίς να τη νοιάζουν τα υπόλοιπα. Ήταν όσα πάνε και όσα έρθουν και ισορροπήσαμε σε αυτό το θέμα. Δεν γινόταν να συνεχίζουμε το ποδόσφαιρο αλάνας. Υπάρχει η επίθεση, όμως και η άμυνα. Είμαστε σε καλό δρόμο πλέον».

Την Κυριακή υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φωστήρα και ο Έλληνας τεχνικός, επισήμανε: «Παντού πηγαίνουμε για νίκη. Είναι μια νεαρή ομάδα με φιλοδοξίες. Δεν την περίμενε κανείς και έχει κάνει πολύ καλό δεύτερο γύρο. Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν ότι μέσα από αυτά τα παιχνίδια μπορούν να φτιάξουν το μέλλον τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x