Super League 2

Δεν θα γινόταν να μη νικήσει στο «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ!

Με τον τρόπο που αρμόζει στην ιστορική συγκυρία εγκαινίασε το «Σεραφείδειο» η ΑΕΚ Β’! Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο νέο γήπεδο των Σπάτων οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-1 του Ηροδότου.

Ποδαρικό με το δεξί στο νέο της σπίτι έκανε η ΑΕΚ Β’! Σε συγκινητική ατμόσφαιρα για τα εγκαίνια του «Σεραφείδειου» και μπροστά σε περίπου 1.000 φίλους τους, οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν τη νίκη με 3-1 επί του Ηροδότου.

Αφού απείλησε με σουτ του Ραντόνια, άστοχη κεφαλιά του Κορνέζου και ευκαιρία του Ιατρούδη (ο οποίος πέρασε και τον γκολκίπερ Κόρτσα, αλλά πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων), η «Ένωση» τα έβαλε… μαζεμένα στην έναρξη του β’ μέρους.

Πρώτα λοιπόν ο Χριστόπουλος πέτυχε το πρώτο γκολ στο «Σεραφείδειο» (αξιοποιώντας γύρισμα του Τζούντα Γκαρσία στο 53’) και πέντε λεπτά αργότερα ο Ιατρούδης εκμεταλλεύτηκε πάσα του Γερολέμου για να πλασάρει στα δίχτυα.

Κάπου εκεί ο Ηρόδοτος αντέδρασε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 64’ με τον Χαλκιαδάκη. Ωστόσο η ΑΕΚ Β’ μπόρεσε να ξαναπάρει τον έλεγχο του αγώνα και με τον Γιούση να εξαργυρώνει δεύτερη ασίστ του Γκαρσία στις καθυστερήσεις, σφράγισε την ιστορική νίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80' Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς, Γερολέμου (86' Γιαννούτσος), Μπάμπης, Χριστόπουλος Ευθ. (71' Μπούσης), Γκαρσία Τζ., Γιούσης, Ιατρούδης (80' Γκολφίνος).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Ασίγκμπα (37' λ.τ. Κόρτσαμ), Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ (69' Αμπουμπακάρι), Μπαρμπόσα (69' Γκίνης), Αποστολίδης (59' Ντιμ), Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x