Super League 2

«Δεν θέλω τον Άρη στην Football League»

Ως έναν ισχυρό αντίπαλο που δεν θα ήθελε να έχει απέναντί του και στην Football League χαρακτήρισε τον Άρη ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης, τονίζοντας πως ο στόχος είναι η 4άδα.

Δεν θα ήθελε να βρει ξανά απέναντί του τον Άρη ως αντίπαλο ο Παναγιώτης Χαλκίδης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο TVS. Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού τόνισε πως η διεξαγωγή μπαράζ για τους δευτεραθλητές είναι παράνομη, ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:
Για τον Άρη: «Σίγουρα η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε απέναντι του. Βέβαια δεν θέλω τον Άρη στην Football League. Θα είναι και παράνομο αν γίνουν αγώνες μπαράζ, αλλά θα είναι και μεγάλος ανταγωνιστής και πάλι. Και ο Πανσερραϊκός πέρυσι έκανε αίτημα για την διεξαγωγή μπαράζ για τους δευτεραθλητές, η Δόξα Δράμας και ο Άρης υποβιβάστηκαν, αλλά εμείς μείναμε στη Γ΄ Εθνική».

Για την πιθανότητα παραμονής του Κώστας Βασιλακάκη στον πάγκο του Πανσερραϊκού: «Έχουμε μιλήσει, έχουμε έρθει σε μία πρώτη συμφωνία, δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Κατά 99% θα συνεχίσουμε μαζί».

Για το φετινό ρόστερ: «Θα κρατήσουμε ένα κορμό από τη φετινή ομάδα. Θα μείνουν 15 παίκτες από το ρόστερ».

Για το πλάνο που υπάρχει για μεταγραφές: «Θα έρθουν αρκετοί παίκτες, είναι λογικό. Και Έλληνες και ξένοι. Είμαστε ήδη σε επαφές για τουλάχιστον πέντε ξένους από Ρουμανία και Βέλγιο».

Για την πιθανότητα διοικητικής ενίσχυσης: «Σκεφτόμαστε να διευρύνουμε την υπάρχουσα διοίκηση. Έχουμε μιλήσει ήδη 2-3 φορές με φτασμένους επιχειρηματίες που δεν είναι Σερραίοι προκειμένου να εμπλακούν στην ομάδα και να μας βοηθήσουν».

Για τα οικονομικά δεδομένα της συμμετοχής στη Football League: «Διαφορετικά δεδομένα σίγουρα. Καλά τα λεφτά του OTE TV, αλλά σίγουρα όχι αρκετά. Έχουμε ήδη συμφωνήσει να συνεχίσουμε με τους βασικούς μας φετινούς χορηγούς, υπάρχουν και αρκετές επιχειρήσεις από τις Σέρρες που θα μας ενισχύσουν και κάνουμε επαφές και με επιχειρήσεις δυνατές εκτός Σερρών».

Για τον στόχο της επόμενης χρονιάς: «Στόχος είναι η 4αδα, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν δεν ανέβει ο Άρης δεν θα υπάρχει το μεγάλο μέγεθος στην κατηγορία και θα ξεκινήσουμε από μία καλή αφετηρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x