Super League 2

Δερμιτζάκης: «Νίκησε στα σημεία ο Λεβαδειακός, με καθαρό μυαλό στο δεύτερο παιχνίδι»

Την πίστη του για ανατροπή της Βέροιας στη «μάχη» με τον Λεβαδειακό εξέφρασε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Το σχόλιο του Παύλου Δερμιτζάκη για την εντός έδρας ήττα της Βέροιας από τον Λεβαδειακό (0-1). Ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι οι Βοιωτοί νίκησαν στα σημεία και εξέφρασε την πίστη του για ανατροπή της ομάδας της Ημαθίας στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3
Για την ήττα από τον Λεβαδειακό: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι μια γιορτή για την κατηγορία και το ποδόσφαιρο με δύο ποιοτικές ομάδες. Η αλήθεια όμως είναι ότι και δυο ομάδες έβγαλαν τον υπερπρωταθλητισμό και υπήρχαν εντάσεις οι οποίες δεν χρειαζόντουσαν».

Για το παιχνίδι: «Ο Λεβαδειακός κέρδισε στα σημεία αποκτά το προβάδισμα αλλά υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι και έχουμε δείξει ότι στα εκτός έδρας ματς είμαστε καλύτεροι, θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη και την άνοδο. Όταν βγάζεις ένα πολύ δυνατό τριαντάλεπτο και καταναλώσαμε ενέργεια λογικό είναι ο αντίπαλος να πάρει κατοχή και χώρο. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά είχαμε μια νευρικότητα έπειτα απ' το γκολ που δεχτήκαμε κάτι το οποίο δεν βοηθάει».

Για τα δεδομένα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού: «Αυτό που έχω να πω στους παίκτες μου είναι να έχουν το κεφάλι ψηλά. Είναι δυο παιχνίδια, δεν θα άλλαζα κάτι αν κέρδιζα. Υπάρχει πλάνο έχουμε παίκτες με προσωπικότητα μπορούμε να διαχειριστούμε μια ήττα. Έχουμε κάνει τρεις ήττες, η τέταρτη μπορεί να σου κρίνει την άνοδο. Θα συγκεντρωθούμε, θα ετοιμαστούμε με καθαρό μυαλό να πάρουμε την νίκη στην Λιβαδειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x