Super League 2

Δερμιτζάκης: «Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας»

Την ήττα της Βέροιας από τον Λεβαδειακό σχολίασε ο προπονητής της ομάδας, Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε μετά την αναμέτρηση της Βέροιας με τον Λεβαδειακό, του δεύτερον αγώνα μπαράζ ανόδου, όπου γνώρισε την ήττα και πλέον κοιτάει τους αγώνες με την Λαμία.

Ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ 3, μίλησε για τις φάσεις που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως θα δώσουν το 100%, στους αγώνες με την Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3:


Αρχικά σχολίασε: «Γνωρίζουμε ότι ήταν δυο παιχνίδια με δύο πολύ καλές ομάδες που πήραν πανάξια τις πρώτες θέσεις στους ομίλους. Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι δυο ομάδες ήταν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κα να παιχτεί μες τον αγωνιστικό χώρο και να είναι μια διαφήμιση για την Super League 2».


Για τα δυο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό: «Αν μιλήσουμε και για τα δυο παιχνίδια, στο πρώτο o Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πήρε το προβάδισμα. Στο σημερινό θα έλεγα πως ήταν ένας μονόλογος μπήκαμε αποφασισμένοι, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε το γκολ, το ίδιο έγινε και στο δεύτερο. Θεωρώ ότι κλείστηκε ο αντίπαλος και σε συνδυασμό με την αλλαγή σχηματισμού δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε το γκολ».


Για τα επερχόμενα παιχνίδια με την Λαμία: «Σίγουρα υπάρχει διαφορετική δυναμική ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε».


Ενώ για τα επεισόδια είπε: «Τέτοιες στιγμές δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο, έπρεπε οι αξιωματούχοι των ομάδων να προστατέψουν τον κόσμο και τις ομάδες»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x