Super League 2

«Κινδύνευσαν ζωές στο Διαγόρας-Παναχαϊκή - Αίνιγμα οι δράστες»

Για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το Διαγόρας Ρόδου-Παναχαϊκή μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη οι Πέτρος Σταθάκης και Βαρθολομαίος Καμπουράκης.

Στα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Κυριακή (25/2) έξω από το γήπεδο του Διαγόρα μετά το παιχνίδι της ομάδας της Ρόδου με την Παναχαϊκή, μίλησαν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο εκπρόσωπος των μετόχων των πατρινής ΠΑΕ, Πέτρος Σταθάκης, καθώς και ο γενικός διευθυντής των Ροδιτών, Βαρθολομαίος Καμπουράκης.

Αρχικά, εξήγησαν το πώς διαδραματίστηκαν τα επεισόδια που οδήγησαν στην κράτηση τόσο της αποστολής των φιλοξενούμενων στα αποδυτήρια για τρεις ώρες μετά το ματς, όσο και των οπαδών τους στις κερκίδες.

«Δεν υπήρχε επαρκή αστυνομική δύναμη. Ήταν άτομα που δεν ήταν στο γήπεδο και εμφανίστηκαν μετά το παιχνίδι λόγω της ιστορίας που έγινε από τις 14:00 και έπειτα», ανέφερε ο κ. Καμπουράκης, με τον κ. Σταθάκη να τονίζει πως είναι άδικο να βρίσκονται 23 άτομα-θύματα στο κρατητήριο, καθώς και άλλο ένα μέλος από τους πολίτες, ενώ οι δράστες έχουν δραπετεύσει.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x