Super League 2

Νίκησε και τον Παναθηναϊκό Β στο… κάστρο της Ρόδου ο Διαγόρας!

Με ένα γκολ του Τσιαντούλα μόλις στο 2’, ο Διαγόρας κέρδισε 1-0 και τον Παναθηναϊκό, κάνοντας το 5x5 εντός έδρας και ανεβαίνοντας στην 3η θέση του Β’ ομίλου της Super League 2.

Το απόλυτο διατήρησε στην Ρόδο ο Διαγόρας, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού Β, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για τον Νότιο όμιλο της Super League 2.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει τον νικητή ήρθε από… τα αποδυτήρια, μόλις στο 2’, από ένα σουτ του Τσιαντούλα, με τον Μανιά να αναδεικνύεται πρωταγωνιστής για τους Δωδεκανήσιους…

Καθώς στο 24ο λεπτό ο έμπειρος σέντερ φορ εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Μαργκόνο μάντεψε σωστά και το απέκρουσε! Ενώ στο 66’, από ένα λάθος γύρισμα, ο Μανιάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των «πράσινων», ωστόσο το πλασέ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Ο Παναθηναϊκός Β από την πλευρά του έφτασε κοντά στην ισοφάριση, στο 20ο λεπτό, με το δυνατό σουτ του Φουρτάδο από το ύψος της μεγάλης περιοχής που… τράνταξε το δεξί δοκάρι του Αυγερινού.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Διαγόρας έκανε το 5x5 εντός έδρας και παράλληλα σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Αντιθέτως, η δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» επέστρεψε στις ήττες και παρέμεινε στα «χαμηλά πατώματα» και την όγδοη θέση.

Διαγόρας (Γράφας): Αυγερινός, Τσάβος (38? λ.τ Αρίας), Δημητρίου, Ιγκνάτοβιτς, Μανωλάκης, Μασούρας, Μουντές, Τσιαντούλας, Φέκκας (77? Λούκιτς), Πάρντο, Μανιάς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι (46? Μαρτίνης), Βουτσάς (65? Τουρκοχωρίτης), Μαντσίνι (56? Νταμπίζας), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λάμψιας (46? Αθανασακόπουλος), Λιούμης (56? Μπιλάλ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x