Super League 2

Διάστρεμμα ο Μάνταλος

Οι εξετάσεις στον Πέτρο Μάνταλο έδειξαν απλό διάστρεμμα κι όχι κάτι πιο σοβαρό, αλλά είναι αμφίβολο αν προλαβαίνει το ερχόμενο ματς της ΑΕΚ, εφόσον είναι την Κυριακή.

Μια ακόμη εβδομάδα στο… άγνωστο άρχισε για την ΑΕΚ, αφού ακόμη ουδείς μπορεί να πει μετά βεβαιότητας αν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στο τέλος της. Η «Ένωση» έχει να δώσει επίσημο ματς από τις 2 Νοεμβρίου και το ματς με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη και περιμένει ακόμη να διαπιστώσει αν το παιχνίδι με την Παναχαϊκή την Κυριακή θα διεξαχθεί κανονικά ή όχι λόγω της απόφασης της ΕΠΟ να μην ορίζει επ’ αόριστον διαιτητές.

Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις και η είδηση της ημέρας ήταν ότι οι εξετάσεις που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο δεν έδειξαν κάτι χειρότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις. Ο νεαρός μέσος έχει υποστεί διάστρεμμα και ήδη άρχισε θεραπεία, αλλά η συμμετοχή του στο προσεχές παιχνίδι θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Νίκος Γεωργέας, που είχε το χρόνο να αποθεραπευτεί, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει ο Άρης Σοϊλέδης. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη (10:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x