Super League 2

«Έξτρα κίνητρο για εμάς τα πλέι οφ»

Τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την ενδεχόμενη συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου, εφόσον τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου του στη Football League, εξήγησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μάριο Γκούρμα.

Αποφασισμένοι ακόμη και μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ της Football League να κερδίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα είναι στον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάριο Γκούρμα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πρέπει να μπούμε με καλή βαθμολογία στα πλέι οφ και για μένα είναι ένα επιπλέον κίνητρο αυτό», τόνισε ο Αλβανός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου σκοράρουμε όλοι και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους μας, αφού δεν μπορούν να προσέξουν μόνο έναν παίκτη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάριο Γκούρμα στην εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου και του Σωτήρη Κωσταβάρα

Για την πορεία του Ολυμπιακού Βόλου

«Πιστεύω πως είμαστε η ποιοτικότερη ομάδα του ομίλου μας. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν εμπειρία από την Α’ Εθνική και είναι συνηθισμένοι να κάνουν πρωταθλητισμό. Το μεγάλο μας ατού είναι πως είμαστε συνηθισμένοι στην πίεση, ενώ έχουμε δείξει πως μπορούμε να ανταπεξέρθουμε σε δύσκολες συνθήκες».

Για την φετινή του απόδοση

«Φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου σκοράρουμε όλοι και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στους αντιπάλους μας, αφού δεν μπορούν να προσέξουν μόνο έναν παίκτη. Όταν σκοράρουν όλοι οι παίκτες, είναι δύσκολο να προβλέψουν ποιος παίκτης θα μπορέσει να βάλει γκολ. Από την πλευρά μου, το γεγονός ότι σκοράρω συνεχώς μου δίνει καλύτερη ψυχολογία και έχω ακόμη μεγαλύτερη όρεξη στις προπονήσεις».

Για τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή του, Στάθη Ρόκα

«Εδώ όλοι θυμούνται ότι η ομάδα είχε φτάσει ψηλά στη Σούπερ Λίγκα και είχε παίξει στην Ευρώπη, περίμεναν να έχουμε άμεσα αποτελέσματα και να παίξουμε φοβερή μπάλα. Ο Ρόκας είναι χρόνια στην ομάδα, έχει δουλέψει ως δεύτερος προπονητής και όλοι έχουμε δέσει στην νοοτροπία του και ως χαρακτήρες μαζί του».

Για τη διαδικασία πλέι οφ στη Football League

«Το κίνητρο είναι ακόμη πιο μεγάλο, αφού εκτός από την πρώτη θέση πρέπει να έχεις και μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο της βαθμολογίας. Λες πως δεν πρέπει να πετάξω αυτό που έχω δημιουργήσει και να αλλάξουν τα πράγματα στο τέλος. Πρέπει να μπούμε με καλή βαθμολογία στα πλέι οφ και για μένα είναι ένα επιπλέον κίνητρο αυτό».

Για τους άσχημους αγωνιστικούς χώρους του πρωταθλήματος

«Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι, εφόσον θέλεις να αποδίδεις ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε, όμως, και σε αυτό τον τομέα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επιθετική και αμυντική φιλοσοφία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x