Super League 2

Ελεύθερος για ΑΕΚ ο Τζεμπούρ!

Την επιστροφή του στην ΑΕΚ μπορεί να συζητήσει σοβαρά πλέον ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τη Νότιγχαμ και ετοιμάζεται να κάτσει στο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η απαραίτητη προϋπόθεση για να δρομολογηθεί η επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στην ΑΕΚ εκπληρώθηκε την Τρίτη.

Όπως ανακοίνωσε και επίσημα η Νότιγχαμ, ο Αλγερινός έλυσε συναινετικά το συμβόλαιό του μαζί της και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι, μπορούν να μπουν στο τελικό -και καθοριστικό- στάδιο πλέον οι συζητήσεις, ώστε αυτός να είναι η «Ένωση». Άλλωστε η κωλυσιεργία στην επισημοποίηση της αποδέσμευσής του ήταν ο μόνος λόγος που δεν είχε γίνει η συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εκεί όπου θα τεθούν επί τάπητος, τόσο οι οικονομικές παράμετροι της υπόθεσης, όσο και οι όροι που είναι διατεθειμένοι να βάλουν οι «κιτρινόμαυροι» σε περίπτωση συνεργασίας.


Η ανακοίνωση της αποδέσμευσης Τζεμπούρ

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαιώνει ότι ο επιθετικός Ραφίκ Τζεμπούρ αποχώρησε από το σύλλογο κοινή συναινέσει. Ο Αλγερινός πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις στο τέλος της σεζόν 2013-14 και σκόραρε στο ντεμπούτο του στη νίκη με 3-1 επί της Γέοβιλ. Ο σύλλογος θέλει να ευχηθεί στον Ραφίκ τα καλύτερα για το μέλλον».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x