Super League 2

Ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Ηρακλής

Την πρόθεσή της να αναλάβει την διοικητική ηγεσία της ΠΑΕ Ηρακλής έκανε γνωστή η κίνηση «Ηρακλής-Αναγέννηση» για να οδηγήσει ξανά σε επιτυχίες το σύλλογο.

Το ενδιαφέρον της για την ΠΑΕ Ηρακλής έκανε γνωστό η κίνηση «Ηρακλής Αναγέννηση», που με υπογράφοντα τον Στέλιο Αραμπατζή «επιτίθεται» στην τρέχουσα διοίκηση και την καλεί να αποχωρήσει άμεσα, ούτως ώστε να αλλάξει χέρια ο σύλλογος και να πάει μπροστά.

Πάντως και το περασμένο καλοκαίρι είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την εν λόγω κίνηση, χωρίς τότε να προχωρήσει η υπόθεση, αφού ο πρόεδρος του «Γηραιού», Θόδωρος Παπαδόπουλος την είχε απορρίψει κατηγορητικά ως ασόβαρη πρόταση.

Η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη αγωνία παρακολουθούμε την πορεία της ομάδας μας στην FOOTBALL LEAGUE, αλλά και τη συνολική προσπάθεια για την ιστορική δικαίωση και αποκατάσταση του Ηρακλή και την επαναφορά του στο φυσικό του χώρο της SUPERLIGA (έτσι αναγράφεται στην επιστολή). Αντί για αυτά, οι φίλαθλοί της ομάδας βλέπουν μια ομάδα αδύναμη αγωνιστικά και εκτός γηπέδων, με διοίκηση ανήμπορη να ανταποκριθεί στα αυτονόητα και φυσικά να ηγηθεί στην προσπάθεια. Αντί να αντιδράσει δυναμικά, δηλώνει η ίδια την έλλειψη διάθεσης και δυνατότητας των προσώπων που την απαρτίζουν και κυρίως του προέδρου και μεγαλομετόχου.

Η παρούσα διοίκηση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της και όσο δεν το καταλαβαίνει και δεν αποχωρεί έγκαιρα, το μόνο που πετυχαίνει είναι να ακυρώνει και ότι θετικό προσέφερε την περασμένη περίοδο. Καλούμε τον κ. Παπαδόπουλο να αποχωρήσει, ώστε να αποδεσμευτεί ο ίδιος από τα χρέη που δημιούργησε και να ανοίξει τον δρόμο της εξυγίανσης και της προόδου. Αυτή θα είναι η μέγιστη προσφορά του, αλλά και ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος να προασπίσει τα προσωπικά του συμφέροντα. Καλούμε και όσους ενδιαφέρονται πραγματικά, τη διοίκηση του ερασιτέχνη, τους συνδέσμους φιλάθλων, αλλά και κάθε επώνυμο και ανώνυμο φίλαθλο, να αντιδράσουν έγκαιρα, ειρηνικά, αλλά και αποφασιστικά, γιατί δεν υπάρχει το παραμικρό χρονικό περιθώριο να συνεχισθεί η πορεία διάλυσης.

Η προσπάθειά μας το καλοκαίρι να ανατεθεί η διοίκηση του Ηρακλή σε ανθρώπους που προέρχονται από αυτόν και έχουν τα εχέγγυα και την διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά, λοιδορήθηκε και πολεμήθηκε ανέντιμα. Παρά ταύτα διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε παρόντες, έτοιμοι να αναλάβουμε δράση και αποφασισμένοι. Την επόμενη μέρα της πραγματικής του παραίτησης, αναλαμβάνουμε τη διοίκηση και πάμε μπροστά.

Θεσσαλονίκη, 15 Νοεμβρίου 2013-11-15
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Στέλιος Αραμπατζής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x