Super League 2

Επανεκκίνηση στις 26-27 Οκτωβρίου στην Super League 2

Το σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2 και μάλιστα από την 2η αγωνιστική. Ποια η αντιπρόταση των ομάδων στην ΕΡΤ που δεν συμπεριλαμβάνει μέσα τον Απόλλωνα.

Και έχουμε πρωτάθλημα ξανά!

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο, το πρωτάθλημα της Super League 2 αναμένεται να ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου. Μάλιστα, αυτό αναμένεται να συμβεί από εκεί που σταμάτησε από την 2η αγωνιστική!

Όσον αφορά το θέμα των τηλεοπτικών, αναμένεται να υπάρξει μία ακόμη τελευταία αντιπρόταση από τις ομάδες και την διοργανώτρια αρχή προς την ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, οι ομάδες θα προτείνουν τα 6 εκατ. ευρώ που δίνει η ΕΡΤ προς τις ομάδες να μοιραστούν διά του έντεκα καθώς θα μείνει... εκτός ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος έχει διετές εγγυημένο συμβόλαιο. Η πρόταση θα κατατεθεί αύριο από τις ομάδες στην ΕΡΤ και αν αυτή αρνηθεί, τότε αναμένεται να δεχτούν όλοι να γίνει η μοιρασιά διά του 12. Μάλιστα, ο Απόλλων έχει ήδη ξεκινήσει νομικές ενέργειες για να διασφαλίσει τα συμφέροντά του.

Από το ποσό, θα αφαιρεθεί το 19% που αφορά τις νόμιμες παρακρατήσεις και μοιράζεται σε 5% υπέρ της ΕΠΟ, 4% υπέρ της Σούπερ Λίγκας 2, 10% υπέρ των δικαιούχων Ταμείων Αστυνομίας. Κάτι που σημαίνει πως το ποσό πέφτει στα 4.920.750.

Όπως θα γίνει, μάλιστα, η «μοιρασιά», έχει συμφωνηθεί να πάρουν λίγα παραπάνω χρήματα οι ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακός ως ομάδες που υποβιβάστηκαν από την πρώτη κατηγορία και είχαν την περασμένη σεζόν τηλεοπτικά συμβόλαια.

Tέλος, η εταιρεία που προτείνει η διοργανώτρια αρχή να αναλάβει την παραγωγή είναι η INΑ TV, η οποία καλύπτει και τα παιχνίδια της Football League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x