Super League 2

Επέστρεψε… χαλαρά ο Άρης!

Άνετη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου πανηγύρισε ο Άρης. Παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 34', οι «κίτρινοι» επικράτησαν 2-0 του συμπολίτη τους και επέστρεψαν στις νίκες που τους διατηρούν στην κορυφη

Αποφασισμένος να διατηρηθεί στην κορυφή της Football League μπήκε ο Άρης στο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου. Και το κατάφερε, πατώντας γκάζι μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 2-0 με γκολ των Πλατέλλα (14’) και Ντούνη (45’), με την ομάδα της Καλαμαριάς -που έπαιξε με δέκα παίκτες από το 34’- να μένει με έντονα παράπονα για αποφάσεις της διαιτησίας.

Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή ευκαιρία που δημιούργησε, με τον Πλατέλλα να κάνει το 1-0 στο 14’ με σουτ στην κίνηση -και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ- ενώ απείλησαν εκ νέου στο 23’ με κεφαλιά του Πσά που πέρασε άουτ.

Ο διαιτητής στο 34’ έδειξε στον Γεωργιάδη τον δρόμο για τα αποδυτήρια, καθώς -παρά την εντολή του- βιάστηκε να εκτελέσει φάουλ πριν ακούσει το σφύριγμα, με τις διαμαρτυρίες να οδηγούν στην αποβολή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Παρά τον χαμηλό ρυθμό στο παιχνίδι, ο Ντούνης διπλασίασε τα τέρματά του Άρη, σε αντεπίθεση λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμό έπεσε κατακόρυφα, με τον Άρη να καταφέρνει να περιορίσει τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων και να προφυλάσσει το υπέρ του σκορ. Με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις νίκες -μετά από δύο σερί ισοπαλίες- και διατηρήθηκε στην κορυφή με το +3 από την Παναχαϊκή.

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Μουμίν, Ντούνης (84' Μαραγκός), Πλατέλλας, Πασσάς (54' Παυλίδης), Διαμαντόπουλος (72' Κάσος).

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Σαμαράς, Καλί, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Βεργώνης (82' Καπίας), Καλογέρης, Λιόνης (57' Ν' Λουντούλου), Συμελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο (72' Γκουγκούδης).



Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο, 6/1

ΟΦΗ-ΑΟΧ Κισσαμικός 3-0
(6’, 9’, 90’ Μάνος)

Βέροια-Τρίκαλα 0-1
(66’ Μιλοσάβλιεφ)

Κυριακή, 7/1 (15:00)

Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
(9’ Πόζογλου)

Δόξα Δράμας-Παναιγιάλειος 0-0

Σπάρτη-Αιγινιακός 1-0
(66’ Ράνος)

Άρης-Απόλλων Καλαμαριάς 2-0
(14’ Πλατέλλας, 45’ Ντούνης)

Παναχαϊκή-Απόλλων Λάρισας 2-1
(29’ Ελευθεριάδης, 42’ Μωραΐτης - 84’ Τσιλούλης)

ΑΕ Καραϊσκάκη-Εργοτέλης 2-1
(14’ Μακρής, 62’ Λουκίνας - 55’ Κάιπερς)

Αχαρναϊκός-Καλλιθέα (ματαιώθηκε)

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 13/1

Απόλλων Καλαμαριάς-Δόξα Δράμας (15:00)

Κυριακή, 14/1 (15:00)

ΑΟΧ Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Παναιγιάλειος-ΟΦΗ
Αιγινιακός-Πανσερραϊκός
Τρίκαλα-Σπάρτη
Απόλλων Λάρισας-Άρης
Καλλιθέα-Βέροια
ΑΕ Καραϊσκάκης-Παναχαϊκή
Εργοτέλης-Αχαρναϊκός (δεν γίνεται)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x