Super League 2

«Πράσινο φως» από ΕΠΟ για σέντρα στη SL2 στις 16/10, ανέβηκε ο Ηρακλής Λάρισας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε την έγκρισή της για να αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2 στις 16 Οκτώβρη, ενώ αποφασίστηκε ότι θα προβιβαστεί ο Ηρακλής Λάρισας.

Το… πράσινο φως έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να υπάρξει σέντρα στη Super League 2 στις 16/10, όπως έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια Αρχή.

Βέβαια, θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι και η αντίδραση της, μέσω του Διοικητικού Συμβούλιου που θα γίνει αύριο (12/10) για την ΕΡΤ αλλά και την σέντρα.

Θυμίζουμε ότι η Super League 2 είχε δώσει τελεσίγραφο στην Ομοσπονδία, με συγκεκριμένες αιτιάσεις, ενώ, βάσει λογικής είναι μάλλον απίθανο να αρχίσει το πρωτάθλημα σε πέντε ημέρες, αφού δεν θα προλάβουν να ετοιμαστούν επαρκώς οι ομάδες!

Αντιθέτως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport-fm.gr, φαντάζει πιθανότερη η μετάθεση της πρώτης αγωνιστικής για τις 30 Οκτώβρη.

Τέλος, να σημειώσουμε πως αποφασίστηκε η άνοδος του Ηρακλή Λάρισας μετά τους Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ, ενώ ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής δε θα προβιβαστεί και δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x