Super League 2

Στο... μηδέν το κρητικό ντέρμπι, συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της η Καλλιθέα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε Εργοτέλη και Χανιά, ενώ η Καλλιθέα παρέμεινε σε «τροχιά ανόδου», πανηγυρίζοντας την 7η συνεχόμενη νίκη της.

Στο... μηδέν έμεινε το κρητικό ντέρμπι ανάμεσα σε Εργοτέλη και Χανιά στο «Παγκρήτιο», με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να αρκούνται στη «λευκή ισοπαλία», μένοντας μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Συνέχεια στην... ξέφρενη πρόσφατη πορεία της έδωσε η Καλλιθέα, η οποία έφυγε με σημαντικότατο διπλό (0-1) από την έδρα της Ρόδου, πετυχαίνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της! Ο Κυνηγόπουλος σκόραρε το καθοριστικό γκολ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πλησίασαν στον έναν βαθμό τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, έχοντας όμως δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα από τους Βοιωτούς.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Κηφισιά, η οποία μετά τη Ζάκυνθο και την ΑΕΚ Β', νίκησε και τον Ηρόδοτο εντός έδρας, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της βαθμολογίας στον Νότιο όμιλο. Από την άλλη, ο Ηρόδοτος έμεινε «κολλημένος» στους έξι βαθμούς και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Ντοριβά έβαλε τους γηπεδούχους σε «θέση οδηγού» στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Καλλέργης διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 72'.

Εργοτέλης-Χανιά 0-0
Εύκολο απόγευμα είχε ο ΟΦ Ιεράπετρας κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-1 και επιστρέφοντας έτσι στις νίκες, μετά από τρεις διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες. Ο Μεσιντόρο άνοιξε το σκορ για τους νικητές με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τρίτο κιόλας λεπτό, ενώ ο Νέκουλ έγραψε το 2-0, μόλις δύο λεπτά αργότερα. Ο ίδιος σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 14' για το 3-0, ενώ στο 59' χρίστηκε σκόρερ και ο Αντερέγκεν. Ο Καραϊσκάκης απλά μείωσε στο 65' με τον Κλιγκόπουλο, με τον Αντερέγκεν να σκοράρει ξανά στο 90'+4' και να ολοκληρώνει τον θρίαμβο για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη.

Την πρώτη του νίκη μετά από εννιά αγωνιστικές και δεύτερή του συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα, πανηγύρισε ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα Ρόδου και πλησίασε στο -3 από τη σωτηρία. Ο Σοκολάροφ έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53', ενώ ο Φλένσμποργκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 71'.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Καλαμάτα έφυγε με σπουδαίο διπλό (2-1) από την έδρα του Αιγάλεω, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Λουκίνας, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο 28' και το 40', δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης στους φιλοξενούμενους, με τον Αρναρέλλη να μειώνει στο 78' για τους γηπεδούχους.

Εργοτέλης-Χανιά 0-0
Τα σημερινά αποτελέσματα στον Νότιο Όμιλο της Super League 2:

Αστέρας Βλαχιώτη - Διαγόρας 2-0
(53' Σοκολάροφ πεν., 71' Φλένσμποργκ )
Εργοτέλης - Χανιά 0-0
Κηφισιά - Ηρόδοτος 2-0
(31' Ντοριβά, 72' Καλλέργης)
ΟΦ Ιεράπετρας - Καραϊσκάκης 5-1
(3' Μεσιντόρο πεν., 5', 14' Νέκουλ, 59', 94' Αντερέγκεν - 65' Κλιγκόπουλος)
Ρόδος - Καλλιθέα 0-1
(19' Κυνηγόπουλος)
Αιγάλεω - Καλαμάτα 1-2
(78' Αρναρέλλης - 28', 40' Λουκίνας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x