Super League 2

Έριξε «ροπαλιά» στον Ηρακλή η Παναχαϊκή

Επέστρεψε η Παναχαϊκή, ο Ηρακλής δεν σηκώνει κεφάλι. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 1-0 στο ντεμπούτο του Ελευθερόπουλου στο κυανόλευκο πάγκο. Έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων για το γκολ.

Η Παναχαϊκή ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στην Αγυιά στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο των κυανόλευκων (ολοκλήρωσαν με 10 λόγω κόκκινης του Μουμίν στο 90'), με τέρμα του Ελευθεριάδη στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι και το οποίο αρχικά δεν μέτρησε.

Το γκολ


Ο Κολ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Ελευεθεριάδης έπιασε την κεφαλιά και ο Βοσνιάδης έδιωξε και ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με προβολή. Αρχικά ο β’ βοηθός έδιωξε οφσάιντ, επειδή ήταν εκτεθειμένος ο Μαυριάς, ο οποίος, ωστόσο, δεν έκανε κίνηση για να συμμετάσχει στη φάση και εν τέλει κατοχυρώθηκε το γκολ.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους, ο Ηρακλής είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ανούσια, διότι δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, που στο 44’ έστειλαν δεύτερη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά…

Ο Λουμπαρδέας νίκησε τον Βοσνιάδη, αλλά νωρίτερα είχε βρει στο χέρι του Τσελεπίδη η μπάλα και ορθώς υποδείχτηκε φάουλ. Πίεσε αρκετά στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής μετά το πρώτο δεκάλεπτο και έχασε σημαντική ευκαιρία με την κεφαλιά του Μουμίν (από το κόρνερ του Κλέιτον), που έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από την εστία του Σούλη. Η Παναχαϊκή είχε στο 76' ευκαιρία με τον άστοχο Μαυριά και τελικά πήρε… επαγγελματική και δύσκολη νίκη η ομάδα του.

Στο 90' ο Μουμίν δέχτηκε (δεύτερη) κίτρινη για φάουλ στον Κυνηγόπουλο και ψαλίδισε τις πιθανότητες των φιλοξενούμενων για κάτι καλό.

Τα highlights


Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο, 17/11
Απόλλων Πόντου-Πλατανιάς 0-1
(43’ Νίλι)

Δόξα Δράμας-Ηρόδοτος 2-3
(10’ Κουσκουνάς, 34’ Κρητικός – 23’ Φραγκολάκης, 31’ Αυγενικού, 45’2 Γιαλούσης)

Εργοτέλης-Τρίκαλα 3-0
(38’ πεν. Κοζορώνης, 53’ Μπουτσάκης, 76’ Ιατρούδης)

ΑΟΧ Κισσαμικός-ΝΠΣ Βόλος 1-2
(35’ Σιμόν – 3’ Δημόπουλος, 12’ Καμπαγέρο)

Κυριακή, 18/11
Κέρκυρα-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2
(67’ Παπαδόπουλος – 64’, 70’ Μαρουκάκης)

Απόλλων Λάρισας-Σπάρτη 1-1
(56’ πεν. Μαρκολίνο – 86’ πεν. Στογιάνοβιτς)

Αιγινιακός-Αήττητος Σπάτων 1-2
(74’ Λίτσκας)

Παναχαϊκή-Ηρακλής 1-0
(10’ Ελευθεριάδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x