Super League 2

Ευγενίου: «Δεν ήθελαν τον Ηρακλή στην κατηγορία - Έχουν καταστρατηγήσει τον νόμο για άλλες ομάδες»

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ηρακλή, Στράτος Ευγενίου, αναφέρθηκε σε στοχοποίηση του Ηρακλή, ενώ τόνισε ότι ο νόμος σε αντίστοιχες περιπτώσεις με αυτές του Μάρα, έχει αλλάξει πολλάκις στο παρελθόν.

Αποκαλυπτικός και ευθύς ήταν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Στράτος Ευγενίου.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή μιλώντας στον Metropolis, με αφορμή την απόρριψη της έφεσης για αναψηλάφηση της υπόθεσης, Μάρα, η οποία πιθανόν αφήσει την ομάδα εκτός Super League 2, έκανε λόγο για για στοχοποίηση του συλλόγου, τόνισε ότι δεν είναι δυνατό να πληρωθεί εφάπαξ η οφειλή στον Ρουμάνο και αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα.


Αναλυτικά:

«Ήταν αίτηση ανάκλησης. Γνωρίζαμε εξαρχής ότι ήταν δύσκολο έως απίθανο να δικαιωθούμε. Βασιστήκαμε στο γεγονός ότι ο τρόπος αναψηλάφισης ήταν περίεργος. Δεν απορρίφθηκε λόγω των επιχειρημάτων, αλλά για τυπικούς λόγους, για το ότι την είχε υπογράψει ο δικηγόρος και όχι ο πρόεδρος. Έχουν εξετάσει πολλές άλλες με τον ίδιο τρόπο.

Η συγκυρία ήταν τέτοια που ο Ηρακλής θα δικαιωνόταν. Εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελαν να δικαιωθεί ο Ηρακλής. Εγώ το πιστεύω ένα εκατομμύριο τοις εκατό ότι δεν ήθελαν τον Ηρακλή στην κατηγορία»
είπε αρχικά και συνέχισε: «Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν κινηθεί κατά της ΑΕ Ποντίων, του Τομ Παπαδόπουλου και να διεκδικούν τώρα, δύο ΑΦΜ μετά, τα χρήματα. Όταν βγήκε η απόφαση με τον ποδοσφαιριστή Παπαδόπουλο κερδίσαμε το ίδιο δικαστήριο. Στο ένα δικαιώθηκε η ΠΑΕ και στο άλλο ο παίκτης. Κοίταξαν να δουν ποια είναι η μεγαλύτερη οφειλή για να φέρουν σε δύσκολη θέση την ομάδα.

Τον νόμο τον έχουν καταστρατηγήσει πολλές φορές στο παρελθόν για άλλες ομάδες. Από την αρχή ήμουν ξεκάθαρος. Εγώ δεν μπορώ να αναλάβω παλιά χρέη. Έχει αναλάβει ο ΓΣ Ηρακλής να κάνει διαπραγματεύσεις με τον κ. Παναγόπουλο και περιμένουμε».


Υπογράμμισε ότι: «Το ΑΦΜ που δημιουργείται είναι υπόχρεο για το 50 τοις εκατό του προηγούμενου ΑΦΜ. Εγώ δεν όφειλα να μπω σε καμία διαπραγμάτευση, αν έπρεπε να γίνει μία ταυτοποίηση πριν εγώ δεν μπορώ να το απαντήσω, πρέπει να το απαντήσουν άλλοι.

Σίγουρα δεν οφείλονται τα χρήματα που ακούγονται. Εγώ δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, αλλά και να μπορούσα δεν έχω την διάθεση να το αντιμετωπίσω. Οι δόσεις είναι κάτι που θα εξεταστούν.. Πρέπει να σε θέλουν, πρώτα απ' όλα... Δεν είπα ότι δεν με θέλουν. Απλά, πρέπει να γίνει αναθεώρηση σε κάποια πράγματα. Οι απαιτήσεις στον Ηρακλή είναι πολλές, αλλά με τόσα πράγματα εκτός γηπέδου δεν μπορείς να ρίξεις το βάρος στο αγωνιστικό.

Το θέμα είναι να εξασφαλίσεις το δικό σου αύριο. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό, τι να κάνεις; Να φτιάξεις ένα μπάτζετ εκατομμυρίων για να πάει που... Οταν δεν είναι εξασφαλισμένα κάποια πράγματα, τι να γίνει; Υπάρχει ενδιαφέρον για την ομάδα, αλλά όλοι θέλουν να είναι κάτι καθαρό.»


Ενώ κατέληξε λέγοντας: «Αν δεν βρεθεί μία άκρη μεταξύ του δικηγόρου και του ΑΣ, θα φανεί τι θα γίνει. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθεί αυτή η οφειλή. Δεν είναι θέμα μπλόφας.

Ο Σάκης Τσιώλης προσπαθεί πέρα από τις δυνάμεις του, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, εκτός από καλός προπονητής. Οι ίδιοι ήμασταν στην Τρίγλια, οι ίδιοι και στον Ηρακλή. Αν ο Ηρακλής ανέβει στην Super League 1 θα μπορεί να διατηρείται με άνεση με όποιον και να έχει πρόεδρο. Στην Super League 2 ξεκίνησε ένα πρωτάθλημα χωρίς να είναι δεδομένο αν θα έχουμε τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το ποσοστό για το στοίχημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x