Super League 2

«Εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε»

Ικανοποιημένος από τον πολύτιμο βαθμό που πήρε ο Απόλλων Σμύρνης απέναντι στον Παναιτωλικό εκτός έδρας ήταν ο Σταμάτης Βελλής, ο οποίος πιστεύει ότι η ομάδα θα βρεθεί στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και δύο αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στο να πάρει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα μετά από 13 χρόνια.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Σταμάτης Βελλής, ήταν ικανοποιημένος από την ισοπαλία της «ελαφράς ταξιαρχίας» και εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την άνοδο.

Επιπλέον μοίρασε και συγχαρητήρια στους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σταμάτης Βελλής:

«Πήγαμε στο Αγρίνιο για τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Τελικά πήραμε απολύτως δίκαια έναν πολύ σημαντικό βαθμό, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές μας.

Είμαστε μία εβδομάδα και δύο αγώνες προ του τέλους του Μαραθωνίου. Τα πολλά λόγια περιττεύουν. Η ομάδα μας παραμένει πρώτη στη βαθμολογία και πιστεύω ακράδαντα ότι εύκολα ή δύσκολα μπορεί να τους κερδίσει και έτσι να πάρει την άνοδο στη Superleague, το βασικό ζητούμενο πλέον, αλλά και το πρωτάθλημα της Football League. Την άλλη Κυριακή θα ξέρουμε.

Τέλος, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαιτητές σήμερα για μια πολύ καλή διαιτησία. Ωραίο είναι να βλέπουμε και τέτοιες διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x