Super League 2

«Εύκολος στόχος και φτωχός συγγενής»!

Την τοποθέτησή της μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε η Νίκη Βόλου, η οποία έκανε λόγο για απαξιωτική συμπεριφορά της διοργανώτριας αρχής της Football League εις βάρος της.

Από τότε που έγινε γνωστή η απόφαση για το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν, οι ανακοινώσεις αλλά και οι δηλώσεις πέφτουν σωρηδόν.

Νωρίτερα το πρωί (5/2) θέση πήρε ο νέος πρόεδρος της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας, ενώ τώρα είναι η σειρά της Νίκης Βόλου να εκφράσει δημόσια την άποψή της για το θέμα: Έκανε λόγο για απαξιωτική συμπεριφορά της Football League προς το πρόσωπό της, ενώ χαρακτηριστικά δήλωσε: «Δεν υπάρχει πρωτάθλημα της Football League».

Με ανακοίνωσή της σχετικά αναφέρει:

Στις 2/2/2014, ομόφωνα το Δ.Σ της Football League αποφάσισε ότι η προκήρυξή της περί ανόδου τριών ομάδων στη Super League, ήταν αδιαπραγμάτευτη και ότι το σύνολο των ομάδων θα έκαναν πρόσθετη παρέμβαση κατά τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στις 4/2, προκειμένου να υποστηρίξουν τη θέση αυτή.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, συνεπής στη θέση αυτή από την πρώτη μέρα που τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα, έκρινε ότι δεν είχε απολύτως κανέναν λόγο να συμμετάσχει στη χθεσινή (4/2) έκτακτη συνεδρίαση τoυ Δ.Σ, η αναμενόμενη απόφαση του οποίου, για μια ακόμη φορά καταρράκωσε το κύρος και την αξιοπιστία της διοργανώτριας αρχής και εύλογα πλέον θεωρούμαστε αναξιόπιστοι, εύκολος στόχος και φτωχός συγγενής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αποδείξαμε για μια ακόμη φορά ότι δεν έχουμε ούτε το κύρος, ούτε το ανάστημα να υψώσουμε τη φωνή μας και να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας, ακολουθώντας τον δύσκολο και επίπονο δρόμο της σύγκρουσης, για το δίκαιο και την αλήθεια αλλά ότι είμαστε μια μικρή ποδοσφαιρική κατηγορία, άξια της μοίρας μας και δικαιώσαμε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την απαξιωτική συμπεριφορά των άλλων απέναντί μας.

Από χθες δεν υπάρχει πρωτάθλημα στη Football League.

Καλούμε τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής όπως ορίσει εντός των προσεχών ημερών, νέο Δ.Σ με θέματα:

1ον: Τρόπος διεξαγωγής των πλέι οφ

2ον: Επαναπροσδιορισμός του πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Football League στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Μετά το Δ.Σ, όπου θα αποφασιστούν οι όροι διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος και η έκδοση νέας προκήρυξης, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άλλη συνεδρίαση μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

Η προάσπιση των νομίμων, θα είναι πλέον δική μας υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x