Super League 2

«Φρούριο» η Νέα Φιλαδέλφεια

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την πορεία των αντεξουσιαστών έχουν ληφθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, πολλαπλάσιοι φίλοι της ΑΕΚ δίνουν -επίσης ειρηνικά- το «παρών».

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται η Νέα Φιλαδέλφεια εξαιτίας της συγκέντρωσης των αναρχικών και αντεξουσιαστών στην περιοχή.

Υπό το βλέμμα δεκάδων αστυνομικών και κλούβες να έχουν κλείσει τους γύρω δρόμους, η πορεία που αποτελείται από περίπου 500 άτομα έχει ξεκινήσει από τα Πατήσια και είναι προγραμματισμένο να καταλήξει στην Πλατεία Πατριάρχου.

Την ίδια ώρα, στην οδό Δεκελείας είναι συγκεντρωμένοι διπλάσιοι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν παρεκτραπεί και δείχνουν ειρηνικές προθέσεις.

Εξάλλου, στην εκτόνωση του τεταμένου κλίματος προσπάθησαν να συμβάλλουν νωρίτερα και οι δημοτικές παρατάξεις της περιοχής. Σε κοινή τους ανακοίνωση λοιπόν ανέφεραν:

«Τόσο κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όσο και μετεκλογικά, οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας εξέφρασαν τις απόψεις τους, τόσο για το νέο ρυθμιστικό σχέδιο όσο και για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ανεξάρτητα από την άποψη του καθενός, για τα παραπάνω, οφείλουμε ως επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, να καταδικάσουμε κάθε μορφή βίας και να διαφυλάξουμε την ομαλότητα στην πόλη μας, επιδιώκοντας την λύση των διαφορών και των προβλημάτων, με συζήτηση και δημοκρατικό διάλογο.

«Δύναμη Πολιτών» - Άρης Βασιλόπουλος

«Ένωση Δημοτών» - Λύσσανδρος Γεωργαμλής

«νέο» - Γιώργος Αράπογλου

«Ζούμε μαζί» - Απόστολος Κόντος

«Νέα Προοπτική» - Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη

«Μπροστά» - Βάσω Αγαγιώτου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x