Super League 2

Γιόχανσον: «Περιμένουμε την ρεβάνς με Ολυμπιακό»

Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Παναχαϊκής αλλά και ανυπόμονος για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον.

Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή αλλά και για το βραβείο του MVP παρουσιάστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Ο Σουηδός μέσος της «Ένωσης», μιλώντας μετά το τέλος του ματς, παρουσιάστηκε ανυπόμονος για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως περιμένει την «Ένωση» δύσκολη αποστολή.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι ψηφίστηκα πολυτιμότερος παίκτης του ματς. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι νίκησε η ομάδα», δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι.

Όσον αφορά το ματς στο Καραϊσκάκη τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Ήταν ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι αυτό στην έδρα του Ολυμπιακού. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και πλέον περιμένουμε τη ρεβάνς που θα γίνει την έδρα μας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά φυσικά και είμαι αισιόδοξος. Θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά προκειμένου να νικήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x