Super League 2

Γράφτηκε ιστορία στην ΑΕΚ: Τα εγκαίνια του «Σεραφείδειου»! (pics/video)

Τις πρώτες από τις ιστορικές στιγμές που περιμένει με λαχτάρα έζησε η ΑΕΚ. Με το «Σεραφείδειο» ν’ ανοίγει τις πύλες του, ομάδα της «Ένωσης» έπαιξε πρώτη φορά σε δική της έδρα μετά από 19 χρόνια.

Μέρα που θα χαραχτεί στην ιστορία της ΑΕΚ έγινε και επίσημα η Τετάρτη, 6 Απριλίου. Μέσα σε φορτισμένο κλίμα, έγιναν τα εγκαίνια του «Σεραφείδειου» στο παιχνίδι της β’ ομάδας με τον Ηρόδοτο.

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και μπροστά σε περίπου 1.000 φίλους της «Ένωσης» (που είναι η μάξιμουμ επιτρεπόμενη προσέλευση βάσει της παρούσας φάσης της αδειοδότησης) εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές στα Σπάτα.

Εξάλλου, την ιστορική σημασία του αγώνα επεσήμανε πριν τη σέντρα και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της β’ ομάδας ο Νίκος Παναγιωτάρας, ζητώντας τους χαρακτηριστικά να παίξουν «και για τον κυρ-Στέλιο εκεί ψηλά».





Στη συνέχεια λοιπόν (και αφού προηγήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εμβληματικής μορφής από την οποία πήρε το όνομά του το νέο γήπεδο) επαγγελματική ομάδα της ΑΕΚ παρατάχθηκε πρώτη φορά ως γηπεδούχος σε δική της έδρα από το 2003 που γκρεμίστηκε το «Νίκος Γκούμας».

Γράφτηκε ιστορία στην ΑΕΚ: Τα εγκαίνια του «Σεραφείδειου»

Γράφτηκε ιστορία στην ΑΕΚ: Τα εγκαίνια του «Σεραφείδειου»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x