Super League 2

Η Athens Kallithea FC παρουσίασε την 3η εμφάνιση για τη σεζόν 23/24

Σε χρυσή απόχρωση η τρίτη εμφάνιση της Athens Kallithea, η οποία είναι το ίδιο εντυπωσιακή όπως κι άλλες στις οποίες μας έχεις συνηθίσει τελευταία η ομάδα.

Η ανακοίνωση

«Ως τελευταίο κομμάτι της συλλογής για τη νέα σεζόν, η Athens Kallithea FC παρουσιάζει την τρίτη εμφάνιση 23/24, σε μία πλούσια χρυσή απόχρωση και διαθέσιμη τόσο με μακρύ όσο και με κοντό μανίκι, η οποία έχει παραχθεί σε συνεργασία με την Kappa.

Όπως και με τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, η τρίτη εμφάνιση για τη σεζόν 23/24 φέρει το λογότυπο ΕΜΣΤ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Αθήνας, στο πλαίσιο της πρωτόγνωρης σύμπραξης μεταξύ των δύο θεσμών.

Η 23/24 συλλογή εμφανίσεων της AKFC διατίθεται αποκλειστικά στο shop.akfc66.gr με εξαίρεση τις περιορισμένες ποσότητες που θα είναι σύντομα διαθέσιμες στο πωλητήριο του ΕΜΣΤ.

Η Athens Kallithea FC παρουσίασε την 3η εμφάνιση

Τον περασμένο μήνα, η AKFC ήταν το digital cover story του Highsnobiety, της παγκοσμίως κορυφαίας online πλατφόρμας για τη μόδα, το lifestyle, και τη νεανική κουλτούρα.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της τρίτης εμφάνισης για τη σεζόν 23/24, η AKFC έχει ήδη πουλήσει περισσότερες από 6,000 φανέλες τόσο στο ηλεκτρονικό της κατάστημα στο shop.akfc66.gr (93% των πωλήσεων εκτός Ελλάδος) και μεταπωλητές (10% των πωλήσεων εκτός Ελλάδας)».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x