Super League 2

Επίσημη η επιστροφή του Βιτλή στον Ηρακλή

Στον Ηρακλή θα αγωνίζεται και επίσημα τη νέα σεζόν ο Βασίλης Βιτλής, επιστρέφοντας στον «γηραιό» μετά από απουσία μιας σεζόν.

Ξανά στον Ηρακλή ο Βασίλης Βιτλής!

Ο πολύπειρος ακραίος αμυντικός, μετά από μια σεζόν στη Λαμία, θα φορέσει ξανά τη φανέλα του «Γηραιού», από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2024.

Nα σημειωθεί ότι αυτή είναι η όγδοη προσθήκη του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν μετά τους, Στέφανο Σουλούκο, Μόριτζ Χάινριχ, Γιώργο Γιαννούτσο, Φιορίν Ντουρμισάι, Ροντρίγκο Εραμούσπε, Γιάννη Γερολέμου και Στέφανο Κατσίκα.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή:

H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βιτλή για τoν επόμενο χρόνο .

Ο 32χρονος αριστερός οπισθοφύλακας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από ένα χρόνο που φόρεσε την φανέλα του Π.Α.Σ. Λαμία . Ο Βασίλης γνωρίζει πολύ καλά τον οργανισμό του Ηρακλή καθώς μέχρι το 2024 ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών και αρχηγών της ομάδας μας .

Τον καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς , με πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Ηρακλή στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί να επανέλθει η ομάδα μας στην Super League 1




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x