Super League 2

Ετοιμάζει χορηγία φανέλας ύψους 150 χιλιάδων ευρώ στον Ηρακλή ο Μονεμβασιώτης

Η πλευρά του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί χορηγία φανέλας προς την ΠΑΕ Ηρακλής, ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Έτοιμη να πάρει «σάρκα και οστά» είναι η εμπλοκή του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στα οικονομικά του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιχειρηματίας, μετά από νέα συνάντηση με τον ιδιοκτήτη των «κυανόλευκων», Στράτο Ευγενίου, δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί η αναμενόμενη χορηγία προς την ΠΑΕ, ύψους 150 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή 25 χιλιάδων ευρώ στα ταμεία της ομάδας κάθε μήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του «Metrosport.gr» από το περιβάλλον του Μονεμβασιώτη, από τη 13η ή τη 14η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Super League 2, εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία θα είναι ο μεγάλος χορηγός στη φανέλα του «γηραιού».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν, ο Ευγενίου θέλησε να προτείνει στον Μονεμβασιώτη την άμεση εξαγορά της ΠΑΕ, καθώς εκτιμά ότι οι 150.000 ευρώ χορηγία μέχρι το καλοκαίρι δεν είναι αρκετή προκειμένου να καλυφθούν όλες οι οικονομικές ανάγκες της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής, που έχει δηλώσει σ’ όλους τους τόνους ότι θέλει να αποχωρήσει, γιατί δεν έχει τη διάθεση να ενισχύσει άλλο οικονομικά την ομάδα, εκτιμά ότι η συνέχιση της παραμονής του στη διοίκηση θα τον επιβαρύνει ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x