Super League 2

Κίνδυνος υποβιβασμού για Ηρακλή αν δεν εξοφλήσει τον Μάρα!

Με υποβιβασμό απειλείται ο Ηρακλής καθώς έπειτα από απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου, είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει το ποσό τω 200 χιλ. ευρώ στον Μπόγκνταν Μάρα μέχρι τις 29/5!

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Ηρακλής!

Λίγες ημέρες μετά την πρόθεση του Αλέξη Κούγια να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται αντιμέτωπη με πολύ σοβαρή τιμωρία.

Συγκεκριμένα έπειτα από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου ο «Γηραιός» είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει μέχρι τη Δευτέρα 29/5 το ποσό των 200.000 ευρώ στον παλαίμαχο Ρουμάνο ποδοσφαιριστή του, Μπόγκνταν Μάρα ειδάλλως θα του αφαιρούνται τρείς βαθμοί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος.

Αυτό συνεπάγεται με εννέα βαθμούς ως το τέλος του πρωταθλήματος οι οποίοι θα τοποθετήσουν τον Ηρακλή στην τελευταία θέση του βορείου ομίλου της Super League 2 και θα αποβληθεί από το τρέχον πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται ομόφωνα την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ioan Bogdan MARA κατά της ΠΑΕ Π.Ο.Τ. Ηρακλής, ως αθλητικής διαδόχου της υπο εκκαθάριση ΠΑΕ Ηρακλής.

Ενεργοποιεί σε βάρος της, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 41/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντα ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού 219.810 ευρώ για επιδικασθέν κεφάλαιο και β) ποσού 400 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, πλέον νομίμων τόκων, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x