Super League 2

Ευγενίου: «Αδυνατώ να αναλάβω παλιά χρέη - Αν δεν βρεθεί λύση ο Ηρακλής δεν θα κατέβει την Κυριακή»!

Στο χείλος του γκρεμού ο Ηρακλής! Ο Στράτος Ευγενίου επανέλαβε την αδυναμία του να αναλάβει τα παλιά χρέη του «Γηραιού» και τόνισε ότι, αν δεν βρεθεί λύση, η ομάδα δεν θα κατέβει ούτε την Κυριακή!

Για πολλοστή φορά στη νεότερη ιστορία του, ο Ηρακλής βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και η πιθανότητα να αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2 και να οδηγηθεί στον αφανισμό η ομάδα είναι, πλέον, σοβαρή!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Στράτος Ευγενίου, επανέλαβε, μετά την απόρριψη της αίτησης αναψηλάφησης της υπόθεσης Μάρα, με δηλώσεις του στην ΕΡΑΣΠΟΡ την αδυναμία του να αναλάβει τα παλιά χρέη και τόνισε επιπρόσθετα πως αν δεν βρεθεί λύση από τον Ερασιτέχνη, τότε ο Ηρακλής δεν θα κατέβει να αγωνιστεί ούτε την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας!

«Από την αρχή, που ήρθα στον Ηρακλή, είχα αναφέρει ότι θα αναλάβω μόνο τις υποχρεώσεις, που θα δημιουργηθούν από τη θητεία μου. Αδυνατώ να αναλάβω παλιότερες υποχρεώσεις και αυτό το είχα ξεκαθαρίσει. Πλέον περιμένω να μάθω από τον Γ.Σ και τον κ. Παναγόπουλο αν έχει διευθετηθεί το θέμα και έχω δωσει μια διορία μέχρι την Παρασκευή. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε η ομάδα δεν θα αγωνιστεί ούτε με την Καρδίτσα, γιατί δεν υπάρχει λόγος», ανέφερε αρχικά.

Συνεχίζοντας, ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτή την εξέλιξη και η λύση πρέπει να έρθει από αλλού. Δυστυχώς τον Ηρακλή δεν τον θέλουν και φαίνεται ότι τους ενοχλεί. Αν δεν αλλάξει κάτι, φέτος η ομάδα δεν θα αγωνιστεί πουθενά και στη συνέχεια θα πρέπει λογικά να ξεκινήσει από τη Γ' Εθνική».

Απορρίφθηκε το αίτημα για Μάρα, κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα!


Απορρίφθηκε το πρωί της Τετάρτης (27/09) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το αίτημα του Ηρακλή για αναψηλάφηση της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα!

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν καταβληθούν άμεσα 220.000 ευρώ στον Ρουμάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο «Γηραιός» κινδυνεύει, πλέον, σοβαρά με αποβολή από το πρωτάθλημα της Super League 2. Αν δεν καταβληθούν τα χρήματα μέχρι την Παρασκευή, τη Δευτέρα θα μπει το -3. Εν συνεχεία θα δοθεί προθεσμία έως τις 6 Οκτωβρίου και αν δεν έχει διευθετηθεί το θέμα, τότε θα υπάρξει αποβολή. Αν πληρώσει, φυσικά, θα πάρει πίσω τους -3.

Η δυνατότητα προσφυγής στο CAS είναι νομικά εξεζητημένη.

Μέχρι πρόσφατα, η διοίκηση του Στράτου Ευγενίου δεν φαινόταν διατεθειμένη, όχι μόνο να πληρώσει τα χρήματα, αλλά ούτε καν να προχωρήσει σε διακανονισμό, κάτι, φυσικά, που σημαίνει ότι ο Ηρακλής κινδυνεύει, πλέον, με αφανισμό.

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο 45χρονος σήμερα Μάρα φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή τη σεζόν 2010-11 επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x