Super League 2

Ηρακλής: «Υποδειγματικές τιμωρίες, θα συνδράμουμε για να εξαλειφθεί αυτή η μάστιγα»

Έτοιμος να συνδράμει στην καταπολέμηση της οπαδικής βίας δηλώνει ο Ηρακλής.

Υποδειγματικές τιμωρίες και όχι πια ευχές είναι το σχόλιο του Ηρακλή σε σχετική ανακοίνωση για τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη. Ο γηραιός ο οποίος χθες είχε τιμήσει τη μνήμη του οπαδού του Άρη βάφοντας το σήμα του στα χρώματα των κίτρινων, υπογράμμισε πως από την πλευρά του έχει τη διάθεση να συνδράμει με κάθε τρόπο στην εξάλειψη της μάστιγας της οπαδικής βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είναι απίστευτο και κανένας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την ανθρώπινη τραγωδία που υπήρξε με την δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού.
Κανένας δεν μπορεί να δώσει κουράγιο στην οικογένεια του. Δεν γίνεται να αφαιρείται μια ζωή και κάποιοι να κοιμούνται ήσυχοι.
Θα πρέπει να σταματήσουν οι ευχές και να τιμωρηθούν υποδειγματικά όσοι είναι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί. Ο Ηρακλής όχι μόνο καταδικάζει αλλά θα συνδράμει με κάθε τρόπο για να εξαλειφθεί αυτή η μάστιγα που μας ταλαιπωρεί όλους.
Πάρτε μέτρα και δείξτε το με πράξεις. Πρέπει να βρούμε που επωάζεται το αβγό του φιδιού για να σταματήσουμε να θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Θα πρέπει όλοι οι πρόεδροι των ομάδων μαζί με την Πολιτεία, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βρούμε τις λύσεις προκειμένου να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές. Ως Ηρακλής είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε όλες τις διαδικασίες και να αναλάβουμε δράση για να τελειώσει μια και καλή αυτή η «ιστορία».
Ο ΓΣ Ηρακλής απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς τον ΑΣ Άρης για το χαμό του 19χρονου Αλκιβιάδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από δολοφονική επίθεση στην Χαριλάου.
Μάλιστα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ημίθεου, Φώτης Θέος, επικοινώνησε με τον ομόλογό του του Άρη, Λευτέρη Αρβανίτη, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του Συλλόγου και την καταδική του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x