Super League 2

Ηττημένος και λαβωμένος ο Ηρακλής

Ο «Γηραιός» όχι μόνο γνώρισε την πρώτη του απώλεια στο πρωτάθλημα, με την ήττα 1-0 στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα από το γκολ ενός πρώην (Λαγός), αλλά έχασε και τον Εμάνουελ Περόνε.

Σπουδαία νίκη που του δίνει κάποιες, έστω χλιαρές ελπίδες, ώστε να μπει στο κυνήγι της 2η θέσης, πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης με την επικράτηση 1-0 κόντρα στον Ηρακλή, με ένα γκολ του Παναγιώτη Λαγού με φάουλ στο 59’. Ο «Γηραιός» υπέστη την πρώτη του ήττα και έμεινε στην 2η θέση, πίσω από την ΑΕΚ με 16 πόντους, ενώ ο Απόλλωνας έφτασε τους επτά πόντους. Το κακό ήταν διπλό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού πέρα από το ματς χάνει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και τον Περόνε, που έχει υποστεί θλάση.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίωρο, δίχως να δημιουργήσει την κλασσική ευκαιρία. Είχε δύο καλές στιγμές με Περόνε και Ρομάνο στο 14’ και το 26’, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Στο 31΄ ο Περόνε, αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Λουκίνα περνά στη θέση του. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, τα πολλά λάθη και το άγχος κυριάρχησαν στον αγώνα, με αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να κλείσει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος άρχισε χωρίς κάτι αξιόλογο και μια στημένη φάση, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δεύτερου μέρους, ήταν οι γηπεδούχοι που πήραν το προβάδισμα. Ένα φάουλ που κέρδισε ο Βάντερσον, αξιοποίησε ο Παναγιώτης Λαγός, που εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε ελάχιστα στον Ζιάμπαρη και κατέληξε στην γωνία του Χουάντερσον για να γίνει το 1-0.

Στο 62΄ ο Λουκίνας έπιασε κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα έξω μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα, ενώ στο 65’ ο Λουκίνας έπεσε κάτω από κράτημα του Κοτσώνη, αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το ματς. Στο 83’ ο Ρομάνο με κεφαλιά ο Ηρακλής απείλησε εκ νέου, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην εκπνοή του αγώνα, ο Χουάντερσον, απέκρουσε έξοχα απευθείας εκτέλεση του Άρσιτς για να αποτρέψει το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Ταΐρης, Κύργιας, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Κοτσώνης, Ψιάνος, Βάντερσον, Λαγός, Ανγκούλο (85' Ηρακλής), Φαρινόλα (70' Τζιώρας), Μπαμ Μπαμ (46' Άρσιτς)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (56' Πασάς), Κυριακίδης (83' Σιατραβάνης), Ρομάνο, Περόνε (31' λ.τρ. Λουκίνας)

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 19
2. Ηρακλής 16
3. Απόλλων 7
4. Λάρισα 6
5. Ολ. Βόλου 4
6. Παναχαϊκή 0

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x