Super League 2

Ασταμάτητος ο Ιωνικός, «επτάψυχος» ο Λεβαδειακός!

Την 7η διαδοχική του νίκη πέτυχε ο Ιωνικός που διέλυσε 4-2 τη Δόξα Δράμας, με τον Λεβαδειακό να δείχνει ψυχικά αποθέματα στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας (2-1) και να παραμένει στο -5 από την κορυφή.

Το... βιολί του ο Ιωνικός! Η ομάδα της Νίκαιας επικράτησε με το εμφατικό 4-2 της Δόξας Δράμας, πέτυχε την 7η διαδοχική νίκη της και συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πέντε βαθμούς πιο πίσω ο Λεβαδειακός, που αποδείχτηκε επτάψυχος και πέρασε με 2-1 από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας, σε ένα ματς με δραματικό φινάλε.

Στη Νίκαια, το ματς εξελίχθηκε σε παράταση για έναν ρόλο. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Κάστρο άνοιξε το σκορ, για να έρθει στο 23΄ο Ρόλε να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Ο Κάστρο σκόραρε εκ νέου στο 64' για το 3-0, με τον Νιάσε δύο λεπτά αργότερα να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα. Η Δόξα Δράμας το πάλεψε όσο μπορούσε στο φινάλε, με τον Κόντο να σκοράρει δις (82', 90') για να διαμορφώσει το τελικό 4-2.



Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και πως δεν τα παρατάει, περνώντας με 2-1 από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμη ένα παιχνίδι ο... killer Μπιανκόνι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» τους Βοιωτούς στο 89ο λεπτό με πέναλτι του Χατζή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και... απάντησαν με το ίδιο νόμισμα αφού ο Μπιανκόνι δύο λεπτά αργότερα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Λεβαδειακού από την άσπρη βούλα.



Αναλυτικά, η 20ή αγωνιστική:
Σάββατο 10 Απριλίου


Ιωνικός-Δόξα Δράμας 4-2
(5', 64' Κάστρο, 23' Ρόλε, 66' Νιάσε - 82', 90' Κόντος)

Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός 1-2
(89' πέν. Χατζής - 61', 90'+2' πέν. Μπιανκόνι)

Κυριακή 11 Απριλίου
Παναχαϊκή-Χανιά (14:45)
Ξάνθη-Διαγόρας Ρόδου
Εργοτέλης-Ιεράπετρα
Τρίκαλα-Καραϊσκάκης

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:
Σάββατο 17/4

Διαγόρας-Τρίκαλα (14:45)
Λεβαδειακός-Ιωνικός
ΟΦ Ιεράπετρας-Ξάνθη
Κυριακή 18/4
Καραϊσκάκης-Δόξα Δράμας (14:45)
Χανιά-Απόλλων Λάρισας
Παναχαϊκή-Εργοτέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x