Super League 2

Θύμισε… Μπαρτσελόνα ο Ιωνικός σε σκορ και αποδόσεις

Πολλά μπορούν να συμβούν στον μαγικό κόσμο της Super League 2, ακόμα κι όταν ο Ιωνικός είναι πίσω με δύο γκολ να θεωρείται ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Μέχρι το τελευταίο λεπτό θα κρίνεται η άνοδος από τη Super League 2 στη Super League, κάτι το οποίο ευνοήθηκε ακόμα περισσότερο μετά τα σημερινά σκορ και συγκεκριμένα αυτό στη Ρόδο, ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Ιωνικό.

Πριν από την αναμέτρηση, λογικό φαβορί για την επικράτηση θεωρούνταν ο Ιωνικός, καθώς οι γηπεδούχοι βαθμολογικά είναι αδιάφοροι, ωστόσο το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν παρά το ότι ο Διαγόρας στο 13’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Σμυρλή (11’) και Αθανασίου (13’ πεν.), οι Νικαιώτες ήταν και πάι το μεγάλο φαβορί, τουλάχιστον σύμφωνα με τις αποδόσεις από τις στοιχηματικές.

Για την ακρίβεια, με το σκορ στο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, η νίκη του Ιωνικού δεν «πλήρωνε» σε αποδόσεις πάνω από 1.40-1.50, κάτι που μπορεί να δικαιολογηθεί μόνο αν ο Διαγόρας έπαιζε με την… Μπαρτσελόνα κι όχι με μια ομάδα από την ίδια κατηγορία.

Ως… διά μαγείας η εμπιστοσύνη στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού επιβεβαιώθηκε πριν καν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, καθώς με τα τέρματα των Κύργια (16’), Νιάς (41’) και Ρόλε (45’), ο Ιωνικός κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενος 3-2, με το ματς να λήγει στο 5-3 υπέρ των Νικαιωτών.

Εκτός από τη νίκη, σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της ανόδου παίζουν και τα γκολ, καθώς η καλύτερη επίθεση είναι το κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό. Ο λόγος; Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και μία ισοπαλία στις τρεις μεταξύ τους αναμέτρησεις και τα γκολ είναι 5-5.

Με τα πέντε γκολ που πέτυχε σήμερα ο Ιωνικός, η ομάδας της Νίκαιας έπιασε τον Λεβαδειακό στα 42 τέρματα, που επικράτησε 3-0 των Χανίων, καλύπτοντας πολύ… εύκολα τη διαφορά δύο τερμάτων.

Όσο κι αν φαντάζουν απίστευτες αυτές οι καταστάσεις, στον μαγικό κόσμο της Super League 2, όλα μπορούν να συμβούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x