Super League 2

Αγριεμένα Χανιά, μπήκαν στη σεζόν με «τριάρα» στη Νεάπολη επί του Ιωνικού!

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τα Χανιά ισοπέδωσαν (0-3) τον Ιωνικό στη Νεάπολη, μπήκαν με το δεξί στη Super League 2 και έδειξαν ότι θα γίνει… χαμός στον Νότιο Όμιλο για την άνοδο!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν τα Χανιά το ντέρμπι της πρεμιέρας της Super League 2 με τον Ιωνικό! Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί πέρασαν εμφατικά από τη Νεάπολη (0-3) και έδειξαν τα δόντια τους από νωρίς, αλλά και ότι θα γίνει… χαμός στον Νότιο Όμιλο για την άνοδο, αφού είναι πολλές εκεί, μαζεμένες, οι δυνατές ομάδες!

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ από το πρώτο 45λεπτο, όπου είχαν εννέα τελικές έναντι καμίας των γηπεδούχων! Στο 16', μάλιστα, είχαν και δοκάρι με τον Τσέλιο!

Το γκολ ήρθε, τελικά, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47', τα Χανιά κέρδισαν κόρνερ, με τον MVP της αναμέτρησης Νίκολιτς να το εκτελεί και τον Μανουσάκη, με μία μαγική ενέργεια στο πρώτο δοκάρι, να «γράφει» το 1-0! Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 57' είχε διπλή μεγάλη ευκαιρία με Οικονομίδη (έδιωξε στη γραμμή κεφαλιά του ο Μπάτζιος) και Γκίνη, ενώ λίγο αργότερα τα Χανιά και πάλι… ξεμύτισαν, με τον Μανουσάκη στέλνει την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια, τα Χανιά κρατούσαν και τελικά «καθάρισαν»! Ο πρώτος σκόρερ των Χανιών την περασμένη σεζόν και πρώην παίκτης του Ιωνικού, Μάναλης, έκανε στο 73' το 2-0, μετά από εκπληκτική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και στο 83' ο Ελευθεριάδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το εντυπωσιακό 3-0 για την κρητική ομάδα!

Δείτε το ματς από το κανάλι της Super League 2 στο YouTube:



Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), 4ος: Aλιάγας (Δυτικής Αττικής)

Ιωνικός (Γιώργος Σίμος): Κότνικ, Τσιριγώτης (54' Καντσόλα), Ντε Βινσέντι (71' Ντάουντα), Οικονομίδης, Γιακουμάκης (54' Λινάρδος), Γκοράνοβ, Ιγκλέσιας, Ζοάο Πέδρο (80' Σερπέζης), Γκίνη, Τζανακάκης, Μίκο

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Σερβιλάκης (77' Ματάους), Νίκολιτς, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσορνομάζ, Λεμονής, Τσέλιος (69' Εντγκαρ), Μιούλερ (62' Κόλα), Μανουσάκης (69' Ελευθεριάδης), Μάναλης (77' Βουό)

Τα αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Νοτίου Ομίλου:

Σάββατο 23/9

Ολυμπιακός Β'-Ηλιούπολη 0-0

Athens Kallithea-Παναχαϊκή 0-0

Κυριακή 24/9

Γιούχτας-Διαγόρας 2-0
Παναθηναϊκός Β'-Καλαμάτα 1-4 (61' Μπιλάλ – 31', 40' Ακόστα, 45' Τάτος, 67' Αρναρέλλης)
Τηλυκράτης-Αιγάλεω 1-0 (87' Κόκκορης)
Ιωνικός-Χανιά 0-3 (47' Μανουσάκης, 73' Μάναλης, 83' Ελευθεριάδης)

Τα αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής Βορείου Ομίλου:

Σάββατο 23/9

Μακεδονικός-Ηρακλής 0-0

Κυριακή 24/9

Κοζάνη-Αιολικός 1-2
Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΚ Β' 2-1 (62' Ξύδας, 90+3' Βερνάδος - 27' Χριστόπουλος)
ΑΕΛ-Καμπανιακός 2-1 (22' Όγκμποε, 40? Κ. Παπαγεωργίου – 36' Πόζογλου)

Δευτέρα 25/9

ΠΑΟΚ Β'-Απόλλων Πόντου

Ρεπό: Λεβαδειακός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x