Super League 2

Αναβολή λόγω κρουσμάτων στο Καβάλα-Αναγέννηση Καρδίτας

Δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ούτε τώρα θα γίνει η αναμέτρηση της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που ήταν προγραμματισμένη για το μεσημέρι (15:30) της Κυριακής (02/01).

Ο αγώνας, που θα διεξαγόταν κανονικά τη 2η αγωνιστική αλλά είχε αναβληθεί, πήρε νέα αναβολή ελέω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League 2 αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα - ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω Covid 19.

Η ανακοίνωση της Καβάλας που μιλά για εννέα κρούσματα σε παίκτες:

«Κατόπιν επιδείνωσης ποδοσφαιριστών μας εν μέσω της κατακόρυφης αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Ελληνική επικράτεια, μετά τον έλεγχο που διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, αποφασίσαμε να διενεργήσουμε εκ νέου Rapid Tests σε όσους εμφάνισαν έντονα συμπτώματα καθώς σαν σύλλογος τηρούμε αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, λάμβανοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα με κύριο γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ως εκτούτου, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την ανεύρεση 9 θετικών κρουσμάτων σε ποδοσφαιριστές μας και 1 στο υπαλληλικό προσωπικό, οπότε βάσει του ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, η ομάδα μας δεν δύναται να αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα.
Την απαραίτητη ενημέρωση έχει λάβει η αρμόδια επιτροπή και η διοργανώτρια αρχή οι οποίες θα κρίνουν και την τύχη του σημερινού αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x