Super League 2

«Πεντάδα» μεταγραφών ετοιμάζει η Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα προχωράει, όπως προανήγγειλε εδώ και καιρό ο Γιώργος Πρασσάς, σε πολλές αλλαγές και σε επίπεδο μεταγραφών είναι πολύ κοντά σε πέντε ποδοσφαιριστές!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Καλαμάτα χωρίς την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου, που δεδομένα ήταν η άνοδος. Παρά την απογοήτευση, όμως, ο πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργος Πρασσάς, προανήγγειλε ριζικές αλλαγές σε όλους τους τομείς, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όνειρο όλων των Καλαματιανών.

Την ώρα, λοιπόν, που αναμένεται η απάντηση του μετρ των ανόδων Αλέκου Βοσνιάδη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση της ομάδας προχωρά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Πέντε ποδοσφαιριστές με πρωταγωνιστικό ρόλο στις προηγούμενες ομάδες τους και κάποιοι εξ αυτών με εμπειρία στη Super League προβάρουν τα «ασπρόμαυρα»!

Ο Νικολάς Τσορνομάζ που αποχώρησε από τον Πανιώνιο και ήταν εκ των διακριθέντων του «Ιστορικού», ο Οδυσσέας Λυμπεράκης που αποτέλεσε μέλος της πρωταθλήτριας Λάρισας, ο Στάθης Τάχατος που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με τους «βυσσινί» και ο Χοσέτε Μιράντα των επτά γκολ και τεσσάρων ασίστ με τον Ηρακλή θα ενισχύσουν το ήδη ικανότατο ρόστερ της Καλαμάτας.

Καλαμάτα: Ετοιμάζει «πεντάδα» μεταγραφών

Σε αυτούς θα προστεθεί και ο Βασίλης Μάντζης. Ο φορ που αγωνίστηκε φέτος με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σκόραρε οκτώ φορές είναι κοντά σε συμφωνία με τους δευτεραθλητές του νοτίου ομίλου. Οι ικανότητές του Έλληνα ποδοσφαιριστή στο σκοράρισμα, η κατάσταση αβεβαιότητας στην ομάδα της Ηπείρου όσο και η ανάγκη απόκτησης επιθετικού από πλευράς Καλαμάτας μετά την απόσυρση του Χερόνιμο Μπαράλες, άνοιξαν το δρόμο της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x