Super League 2

Καλλιθέα: Αποσύρθηκε το αίτημα για μετονομασία από τη διοίκηση της ΠΑΕ

Το βράδυ της Τρίτης 21/6 συνεδρίασε το Δ.Σ του Γ.Σ Καλλιθέας, όπου συζητήθηκε το αίτημα για την αλλαγή του ονόματος, με την ΠΑΕ εν τέλη να αποσύρει την πρόταση της.

Μετά από το αίτημα που είχε σταλθεί με επιστολή από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καλλιθέας, το Δ.Σ του ερασιτέχνη της ομάδας όρισε την έκτακτη ανοικτή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/6, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας με παρουσία από πλήθος φιλάθλων και Δημοτικών Συμβούλων.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ, παρευρέθηκε ο δικηγόρος της κ. Αργύρης Λίβας, όπου δήλωσε πως το αίτημα για την αλλαγή του ονόματος αποσύρεται και τόνισε πως κοινός στόχος και των δύο πλευρών, είναι η ανάπτυξη του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Κάρναβος συναντήθηκε με τον κ. Λίβα, ο οποίος και τον ενημέρωσε για την αλλαγή στάσης της ΠΑΕ, ενώ τον διαβεβαίωσε πως πρόθεση των επενδυτών, είναι η συνεργασία και με την Δημοτική Αρχή και με τον ερασιτέχνη, ώστε από κοινού να πετύχουν τους στόχους της ομάδας.

Τέλος από την πλευρά του το Δ.Σ του Γ.Σ Καλλιθέας, ψήφισε ομόφωνα τον Παναγιώτη Πρόκο, που είναι νομικός σύμβουλος και επί σειρά ετών διοικητικό στέλεχος της ομάδας, ως εκπρόσωπο του ερασιτέχνη στο Δ.Σ της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x